AÇIKLAMA: Siteyi bu hale getirmek için üzerinde yaklaşık 2 hafta uğraştım (sabahladım). webjury'nin bu hali sistemli bir çalışmanın ürünü. Kendime hep nasıl tasarımlar yapabilirim, nasıl sitem ilgi çeker diye sorular sorarak aklıma gelen şeyleri uyarlamaya çalıştım. Bana kalsa bu site üzerinde birkaç hafta daha uğraşılmalı ama yoruldum gerçekten ve sonunda siteyi açmaya karar verdim. Bu site ile bedava-sitemin en iyi sitelerinden birini yaptığımı düşünüyorum çünkü bununki gibi başka bir site daha görmedim. Başarılar gibi yorumları samimi bulmuyorum, yorum yapacaksanız olumlu veya olumsuz bir eleştiri yapın lütfen. Çünkü bu site üzerinde büyük bir emek var karşılığını alabilmek için ihtiyacım olan şey sadece eleştirileriniz. Teşekkürler
SİTE HAFTADA 1 KEZ GÜNCELLENİR (PROFİLLER, SIRALAMALAR VB.)
HENÜZ YENİ AÇILDIĞIMIZDAN UFAK TEFEK HATALAR ÇIKABİLİR, ZAMANLA DÜZELTİLİR
ÜYELİK BİLGİLERİNİ UNUTANLAR ÖZEL MESAJLA İRİTİBATA GEÇSİN
İlk yorum benden dostum.
10/9 İncelemeye başladım sitemid kayıt ediyim sonra değerlendirmeleri yazarım. ______________
Mat Zamani l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ;
Tek kelime ile 'harika' diyebilirim .. Hiçbir harfi boşa gitmez Gerçekten emek verilmiş bir site .. Ve öyle bir sistem ki emek yemeye devam edecek .. Durduğu an sistemde durur Bu yüzden azmini takdir ediyor ve başarılarının devamını dilemiyorum , eminim İyi geceler !
bana göre çok çok iyi başarılar dilerim kardeşim. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.