Arkadaşlar hakan beyle sık sık görüşüyorum ve irtibat halindeyim...
Önümüzdeki 1 ay içerisinde mod alımları yapılacak ortaklaşa fikir alış verişleri doğrultusunda forumdaki aktif bs bağımlığı rütbesi kazanmış üyeler arasında yeni modlar atanacaktır.... Supporta mail atarak beni alın ne zaman mod alımları olucak gibi saçma mailler atarak zaten yoğun olan supportu tıkamayalım...
İnternle ortaklaşa alınacak kararlar bilgilerinize......
valla ben supportun yoğun olduğunu hiç görmedim 2 tane sitemi hiç yoktan yere sildiler 1 tanesi adama biz nasihat verdik küfür ediyor bana mesaj atıyor diye benim sitemide sildi pagerankı flnda 1di dedim niye benim sitemi sildin cevabı şu:sende tarışma yaratmışsın okadar yoğunki kafadan mesajlar uydurup siteleri siliyor emek diye birşey tanımıyor bunlar bence boş iş tr.gg kod editörü bir işe yarıyor onun için giriyorum zaten. ______________
Arkadaşlar hakan beyle sık sık görüşüyorum ve irtibat halindeyim...
Önümüzdeki 1 ay içerisinde mod alımları yapılacak ortaklaşa fikir alış verişleri doğrultusunda forumdaki aktif bs bağımlığı rütbesi kazanmış üyeler arasında yeni modlar atanacaktır.... Supporta mail atarak beni alın ne zaman mod alımları olucak gibi saçma mailler atarak zaten yoğun olan supportu tıkamayalım...
İnternle ortaklaşa alınacak kararlar bilgilerinize......
valla ben supportun yoğun olduğunu hiç görmedim 2 tane sitemi hiç yoktan yere sildiler 1 tanesi adama biz nasihat verdik küfür ediyor bana mesaj atıyor diye benim sitemide sildi pagerankı flnda 1di dedim niye benim sitemi sildin cevabı şu:sende tarışma yaratmışsın okadar yoğunki kafadan mesajlar uydurup siteleri siliyor emek diye birşey tanımıyor bunlar bence boş iş tr.gg kod editörü bir işe yarıyor onun için giriyorum zaten.
Support gerçekten yogun bu aralar.
Ama şunu sevdim önceden e-posta attıgımda 2 günde bir mesaj alırdım.
Şimdi bazen öyle bazen hemen alıyorum.
Hakan Bey gerektiğinden fazlasını yapıyor onun yerinde baska birisi olsaydi belkide daha az ilgilenirdi.
Adamın hakkını yememek lazım.
Herşey'e ön yargı ile bakmayalım arkadaşlar, Yorum atmadan önce düşünelim.
Araştıralım.
Soralım soruşturalım ona göre yorum atalım.
Zamanında benimde sitem silinmişti.
Hepimizin forumda veya kendi düzenlediği sitelerimizde bir zamanlar hataları olmuştur.
Yanlız hatalarımızı görmek büyük erdemdir.
Bir kere siteniz silindi diye veya banlandınız diye böyle bir forum bırakılmaz..
Zamanında bu forumda az mı yardımlaşmadık.
Bir sürü bir şeyler öğrettik bir birimize öğrendik tüm kurulan dostlukları buradaki kişilere borçluyuz aslında.
Mehmet abi hadi hayırlısı inşallah yeni ekip oluşur aykutun dedigi gibi inşallah admin olursun cunku cok emeklerin var.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Ne güzel bizde arkadaşlarımla denize gidicektik vaz gectiler ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.