İki üç ay önce konumun biraz dışına çıktım.Logolar üstünde çalışmaya başladım.Ara sıra yapmayada devam edicem.Sizden isteğim Logoları hazır eliniz değmişken bide siteyi değerlerindirirseniz sevinirim.Herkese başarılar kolay gelsin... ______________
İçerik bekleme çünkü kişisel blog benimle ilgili şeyleri facebook değilde burda paylaşıyorum kendi adımada başarılı oluyo İleri zamanlarda gitar dersleri vs. ekleyeceğimi belirttim zaten teşekkürler... ______________
Öyle ama birazda webmasterlar ile ilgili birşeyler yapmaya çalış .
Konu dışına çıkmak istemiyorum onun içinde ayrı bi site düşünüyorum kardeşim ya O iş içinde yanlız başlayamam çünkü yapabiliyorum ama sergileyemiyorum yani şunu şunu yapacaksın şeklinde anlatan bi site yapamam Tecrübesi olan birisiyle ilerde inş. ______________
Yanlış bir öneri olarak değerlendiyorum bunu. Önüne gelen herkesin webmaster konularında bile içerik eklemesi sitenin amacından uzaklaştırıyor o siteleri.
Siteni genel anldam başarılı buldum, fakat sağ tarafta bulunan sosyal medya menüler biraz taşmış gibi. Tarayıcı sorunu da olabilir bu. İçerik konusunda gitar dersleri eklersen ya da akorlar falan eklersen daha doyurucu olacaktır. Başarılar.
Yorumun için çok teşekkürler DoktorDizayn.Sosyal ağ kısmını bilerek öyle yaptım.
Diğer söylediğim kısımlarda çok haklısın.Ben şunu anlamıyorum "Bedava-Sitem'den site açtıysan illaha kod paylaşacaksın tasarım yapacaksın" gibi bi tutum var.Ki çoğu kişide bunlara gelip konu dışına çıkıyo ve yana bi bakmışsın alakasız alakasız kodlar.Bendende bunu beklemeleri hata.Söylediğini yapıyorum zaten güzel videolar hazırlıycam. ______________
Tr.gg'de kişisel olmaya çalışan bir site
Tasarımı sade ve güzel bir site.
Normalde çoğu sitelere önerilerde bulunurum şunuda ekleyin böyle yaparsanız daha iyi olur diye ama siz zaten hepsini yapmışsınız tebrik ederim.
10/9 ______________
Mat Zamani l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ;
Tr.gg'de kişisel olmaya çalışan bir site
Tasarımı sade ve güzel bir site.
Normalde çoğu sitelere önerilerde bulunurum şunuda ekleyin böyle yaparsanız daha iyi olur diye ama siz zaten hepsini yapmışsınız tebrik ederim.
10/9
Yanlış bir öneri olarak değerlendiyorum bunu. Önüne gelen herkesin webmaster konularında bile içerik eklemesi sitenin amacından uzaklaştırıyor o siteleri.
Siteni genel anldam başarılı buldum, fakat sağ tarafta bulunan sosyal medya menüler biraz taşmış gibi. Tarayıcı sorunu da olabilir bu. İçerik konusunda gitar dersleri eklersen ya da akorlar falan eklersen daha doyurucu olacaktır. Başarılar.
Arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum doguitar farklı birşey yapmaya çalışıyor ne hacet webmaster konularını eklemek
Başarılar kardeşim Bs'de senin gibi değişik proje yapanları görmek çok güzel ______________ Radyo İddaa - İddaa'nın Radyodaki Sesi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.