Evet arkadaşlar.gördüğüm kadarıyla bu başlıkta soru soran arkadaşların hiç bi tanesi daha önce hayatında kod yazmamışlar.bu nedenle çok basit konuları bile kendilerine sıkıntı ediyorlar.işin açığı ben de öyle pek fazla kod bilmem ama iki tane ücretsiz program sayesinde kendi sayfalarımı kendi istediğim şekilde 3-5 dakika içinde sıfırdan hazırlayabiliyorum.Programların isim ve linklerini veriyorum.Öncelikle indirin bunları.
İlk programımız Microsoft Office programının bir uzantısı olan "Frontpage" programı.
Forumda Download Linki Paylaşmak Yasaktır (ironarchives)
İkinci program ise HTML websiteleri hazırlamak için kullanılan ve hayatında bilgisayar kullanmamış birinin bile kolaylıkla anlayacağı ve kullanacağı "Moremotion Web Express (Türkce Sürüm)"
Forumda Download Linki Paylaşmak Yasaktır (ironarchives)
Bu iki programla istediğiniz gibi web siteleri ve CSS ler hazırlayıp istediğiniz hostta kullanabilirsiniz.
Not : Ben tasarımımı Moremotion ile yaptım İnce ayarlar ve sayfamı güncellemek için Frontpage kullanıyorum.
Hazırladığınız siteyi bedava-sitem'e eklemek için "Ayarlar-->Profesyönel ayarlar (Yeni başlayanlar lütfen degiştirmeyin!)-->HTML editorü gösterilmesin mi (Şart: HTML biliyor olman lazım!) yanına bi tik atın.
Daha sonra site tasarım programınızdan kod gösteri seçip tümünü kopyalayın ( ctrl+A ardından ctrl+C ) Sitenin Sayfalarımı değiştir kısmından ister yeni bir sayfa oluşturup isterseniz olan bir sayfanızdaki tüm kodları silip yerine kopyaladığınız kodu yapıştırın ve sayfayı kaydedin
İşte hepsi bu kadar