Yazar |
Mesaj |
-
selamibatur
Acemi Üye
|
28.07.2007, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: Siteme Banner koyamıyorum |
|
|
Merhaba arkadaşlar.Siteme Superteklif in verdiği banner linkini koyamıyorum.Lütfen yardım edermisiniz.Banner linki aşağıda.
<script type="text/javascript" src="flash.js"></script><script type="text/javascript">Flash("[Banner].swf?surl=http://www.superteklif.com/redirect.aspx?rid=BOWKcwDyQJo_____eql____",[BannerDim])</script> ______________ www.selamibatur.trgg |
|
↑
|
|
|
-
troxian
Aktif Üye
|
28.07.2007, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım ayarlarındaki boş kutularından birine yapıştır hajı ______________ Hazirana kadar yokum. Sevgilerle... |
|
↑
|
|
|
-
selamibatur
Acemi Üye
|
28.07.2007, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olmuyor bir türlü.Kopyalıyorum olmuyor.Başka yardım edecek varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııı ______________ www.selamibatur.trgg |
|
↑
|
|
|
-
troxian
Aktif Üye
|
28.07.2007, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hajı başka türlü koyamazsın o zaman kodlarda hata var ______________ Hazirana kadar yokum. Sevgilerle... |
|
↑
|
|
|
-
turk-rebellious
Acemi Üye
|
28.07.2007, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
troxian a katılıyoum banner linkini tasarım sayfasındaki kutucuklardan başka yere ekliyemezsin.Muhtemelen kodda hata var. |
|
↑
|
|
|
-
muslumangencler
Acemi Üye
|
28.07.2007, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaw adam diyoki alın kodu sayfanıza yapıştırın reklam gelsin bana okiş kanmayın bunlara bide bilmiomuş gibi yapıyor modaretörler bakın adam urlyi vermiş urlyi vermedende sorabilir dimi lütfen silin konuyu yoksa herkes verir |
|
↑
|
|
|
-
ercaninsaat
Acemi Üye
|
29.07.2007, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yw aynı sey bende de war kodu eklıorum ama bısı qozumuo sıtede kodu da qozukmuo hıc bısı qozukmuo yardım PLS.. |
|
↑
|
|
|
-
selamibatur
Acemi Üye
|
30.07.2007, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
müslüman gençler adlı birader.Saçmalama.Benim gibi olan çok kişi var burda.Sen sadece üzerine düşen görevi yap.Ya cevap ver yada git.Hayret yaaaa.Benim gibi sorunu olanlar var burda saygılı ol lütfen. ______________ www.selamibatur.trgg |
|
↑
|
|
|
-
djkarizma-079
Acemi Üye
|
08.02.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: banner |
|
|
--------------------------------------------------------------------------------
Bana banner yapan arkadasım olucakmı acaba kım banner yapar siteme girersenz ordaki www.djkarizma-079.tr.gg
desin by ali079
degıstırmek istıyorum yardımcı olun |
|
↑
|
|
|
-
yolumuzdevrimyolu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlarda bi sorun yok aynı yere bende kaydoldum verdiği kodun üstünde görünümünüde veriyor bilgisayarınıza kayıt edip koda yerleştireceksiniz.
Flaş upload sitesi bilmiyorum araştırırsanız bulabilirsiniz.
Gif olarak kodunu alsaydınız daha detaylı yardımcı olabilirdim... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gencasikzulali
Aktif Üye
|
08.02.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş html kodunu al yani <a href=""> li olan var ya onu al istersen
1. bilgisayarına yukle
http://www.yollayap.com/_to-upload-animated-gif.htm
bu siteden upload et
2.ya da sana verilen
<a href=""> linki tasarımın uzerindeki koda yapıştır |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
08.02.2009, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2007 tarhli mesajlara ilgi göstermeyin... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2009, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|