Yazar |
Mesaj |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: yazı sitilini kullanmak için pc nin neresıne atıcam |
|
|
yazı sitilini kullanmak için pc nin neresıne atıcam ? yardımcı olursanın sevinirim |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
13.04.2009, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yazı Tipleri > Dosya >Yeni Yazı Tipi Yükle
Umarım anlatabilmişimdir kardeş ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: sa |
|
|
maximumtest yazmış: Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yazı Tipleri > Dosya >Yeni Yazı Tipi Yükle
Umarım anlatabilmişimdir kardeş
kardes Olmuyo :S Yazı Tipleri Tıkladıgım zaman diger fontlar geliyor yazı tipleir yükle die bişide yok :S Mümkünse Yardım . |
|
↑
|
|
 |
-

turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.04.2009, 12:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kopyala Yapıitır yap ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
13.04.2009, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yazı Tipleri > Dosya >Yeni Yazı Tipi Yükle
Umarım anlatabilmişimdir kardeş
ben yazı tipleri dosyasını bulamadım bir yardımcı olsan ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: yazı |
|
|
yaztı tipler kısa yoldan girmek için belgelerimi yada bilgisayarımı ac üste url yeri war örnek belgelerimi actın oraya belgelerim yaza belgelerimi sil Yazı Tipleri yapıstır sonra enter yada baslat denetim masası sagda klasik görünüm altta Yazı Tipleri |
|
↑
|
|
 |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sizin gösterdiginiz fontlar için
ben yazı sitillerini diyorum sonu .asl
turkplanet yazmış: Kopyala Yapıitır yap |
|
↑
|
|
 |
-

dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
13.04.2009, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: yazı |
|
|
capkin-power yazmış: yaztı tipler kısa yoldan girmek için belgelerimi yada bilgisayarımı ac üste url yeri war örnek belgelerimi actın oraya belgelerim yaza belgelerimi sil Yazı Tipleri yapıstır sonra enter yada baslat denetim masası sagda klasik görünüm altta Yazı Tipleri
TEŞEKKÜRLER ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

capkin-power
Aktif Üye
|
13.04.2009, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: yazı |
|
|
dersadasiyayinlari yazmış: capkin-power yazmış: yaztı tipler kısa yoldan girmek için belgelerimi yada bilgisayarımı ac üste url yeri war örnek belgelerimi actın oraya belgelerim yaza belgelerimi sil Yazı Tipleri yapıstır sonra enter yada baslat denetim masası sagda klasik görünüm altta Yazı Tipleri
TEŞEKKÜRLER
rica ederim |
|
↑
|
|
 |
|