Bir grafiker düşünün, hayatını tasarıma adamış, okul hayatının her anında elinde kalemi gerek çizgisel olarak grafik tasarım yapmış, gerekse bilgisayar ve mause yardımıyla photoshop ve bilimum yardımcı programlar da harikalar yaratmış.Eğerki profesyonel bir grafiker arıyorsanız yada aramasanız bile bu adamın sayfasına bakılır bu kadar iddalı konuşuyor diyorsanız sizi resmi adresime bekliyorum.Yüzünüzü kara çıkarmıcağımdan dolayı iddaalıyım.Daha fazla konuşmadan sizi resmi sitem'le başbaşa bırakıyorum ve değerlendirmenizi bekliyorum.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.