Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir site kurma hizmetini bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.Soruma gelince (daha önce sorulduysa özür dilerim çünkü yeniyim) sitemi kurdum forum ekledim kategorilerimide ayarladım buraya kadar herşey normal peki üyeler forumda avatar-imza vs kullanabiliyo mu?Özel mesaj sistemi var mı?Mesela bir topic açıldığı zaman topici kim açmış kaç kez görüntülenmiş kaç kez cevap verilmiş vs şeyleri görebilir miyim?ne yapmam lazım bide forumda o anda aktif olanları görebilmem için bi kod falan var mı?Sanırım kendime ait bir forum tasarımı yapmam gerekiyor bununasıl yapabilirim acaba?Bu konularda biraz acemiyim de.Çok soru sordum biliyorum ama cevap verirseniz gerçekten sevinirim.Cevaplarınız başka arkadaşlarında işine yarayabilir.Şimdiden teşekkürler...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.