Yazar |
Mesaj |
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: Çok aciillllll |
|
|
Arkadaşımın sitesi hacklenmiştir :
Yetkililer ve Görevliler Lütfen Şifresini Alın ..
admin( at )dj-illegal.tr.gg Mailiyle support a başvurdu ekledi cevap yok noolur yardım edin
Nee Yapmalıyız ! ..
NOT : BİRDE ŞİFRE İSTEGİNDE BULUNURSAK DEGİSİK BİR ŞİFREMİ VERİYOR .. YOK SA ESKİ ŞİFREYİMİ VERİYOR . |
|
↑
|
|
|
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
E ??????? |
|
↑
|
|
|
-
canli-mac-izle
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkinin sitesi ne reklam amacı ile söylemedim ok.______________ sitemizde tüm maçlar ücretsiz bir şekilde yayınlanıyor. türkiye ligi almanya ligi fransa ligi ispanya ligi hollanda ligi italya ligi ve daha bir cok liglerin maçları sitemizde canlı olarak yayınlanmaktadır. http://canli-mac-izle.tr.gg/ lig tv yi ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. takımlarınızın maçlarını izleyebilirsiniz.
|
|
↑
|
|
|
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana Gerçekten Yardım Edecek .. Yokmu ? |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
20.02.2009, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedava sıteme lutfen maıl atınız ? aynı sıfrenızı verır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
canli-mac-izle
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
modlar bu başlıgı inceler iseler sizin sorununuza yardımcı olurlar ______________ sitemizde tüm maçlar ücretsiz bir şekilde yayınlanıyor. türkiye ligi almanya ligi fransa ligi ispanya ligi hollanda ligi italya ligi ve daha bir cok liglerin maçları sitemizde canlı olarak yayınlanmaktadır. http://canli-mac-izle.tr.gg/ lig tv yi ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz. takımlarınızın maçlarını izleyebilirsiniz.
|
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
20.02.2009, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
canli-mac-izle yazmış: modlar bu başlıgı inceler iseler sizin sorununuza yardımcı olurlar
Gereksız Cevap Vermeyınız Bu 1.
REklam Yapacaksanız Sıtenızı Tanıt Bolumune gıdınız.
Saten Teknık Bır Sorun Olmasaydı Sız bu Kadar Rahat Yazı Yazamazdınız. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.02.2009, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
arkadasım ben anlamadım bu ışı sız sıfrenızı verıyorsunuz bır yerlere onlarda gırıyor sadece bı ındex koyuyorlar hatta koymayı bıle bılmıyorlar ve hackerım dıye gecınıyorlar,nese teknık destek suanda aramızda yok maıllerınze cevap veremezler ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
20.02.2009, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
atamıyor ki .. cünkü .. sonu sitesiyle bittigi için ...hotmailine ekleyebiliyor... nolcak şimdi .. yetkili yokmu !
BARİ ŞU SORUMA CEVAP VERİN ;
Mailine şifresi gelmesi için mail atmış ... aynı şifresimi gelir yoksa değişik şifremi |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.02.2009, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagorapizm yazmış: atamıyor ki .. cünkü .. sonu sitesiyle bittigi için ...hotmailine ekleyebiliyor... nolcak şimdi .. yetkili yokmu !
BARİ ŞU SORUMA CEVAP VERİN ;
Mailine şifresi gelmesi için mail atmış ... aynı şifresimi gelir yoksa değişik şifremi
arkadasım dedigim gıbı suanda teknık destek olmadıgı ıcın hıc bır sıfre gelmez ve maıllerıne cevap gelmez ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.02.2009, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
eski şifren neyse o gelır ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
20.02.2009, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
farklı şifre gelir sitene girerr şifreni değiştirisin tabi alan kişi mail adresini değiştirmediyse ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sagorapizm
Acemi Üye
|
20.02.2009, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|