Yazar |
Mesaj |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
17.02.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: Recep İvedik'e rekor dayanmadı |
|
|
"Recep İvedik 2" filmi, gösterime girdiği ilk üç günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlenerek "Kurtlar Vadisi Irak"ın rekorunu kırdı.
"Recep İvedik 2" böylece Türkiye’de ilk üç günde tüm zamanların en çok izlenen filmi unvanını elde etti.
"Recep İvedik" filminin devamı, hafta sonu rekorları altüst etti. 450 salonda 390 kopyayla vizyona giren "Recep İvedik 2", ilk üç günde tam 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendi.
Daha önceki rekor 1 milyon 99 bin seyirci sayısıyla "Kurtlar Vadisi: Irak" filmine aitti.
Daha önce Cem Yılmaz’’ın "AROG" filmi ilk üç günde, serinin ilk filmi "Recep İvedik"i geride bırakmıştı. "Recep İvedik 2" ise, elde ettiği bu ilk üç günlük izleyici sayısıyla, birincilik koltuğuna oturdu.
Tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi unvanı da Şahan Gökbakar’a ait. "Recep İvedik", geçtiğimiz yıl 4 milyon 301 bin 641 kişi tarafından izlenmişti. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
17.02.2009, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1 milyon 209 bin 453
Vay be...
Vallahi iyi hasılat götürüyorlar... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yürü be Recep`im kim tutar seni.
Sana olumsuz yorum yapanlara sakın aldırma ha  |
|
↑
|
|
 |
-

pit10
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2009, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sempatik bir karakter hâliyle ilgi görüyor.______________
|
|
↑
|
|
 |
-

topuz-saray
Aktif Üye
|
18.02.2009, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle şeyleri nedfense seviyouz ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
artık mıllet olarak o kadar dıbdeyız ki normal espiriler bızı guldurmuyor anca bole argo kelımeler bızı gulduruyor cunku ıcımızdekını tercuman oluyor ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
18.02.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum
ama çok güzel bir yapıma benziyor. ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
 |
-

israiliboykotediyoruz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgiweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla kim ne derse desin çok güzel bir filmdi.
Sonu biraz garipti ama  |
|
↑
|
|
 |
-

groupbs
Acemi Üye
|
18.02.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Cem Yılmaz'ın yaptığı esprileri herkes anlamıyor ama Şahan'a CMYLMZ'ız esprilerine gülende gülüyor onları anlamayanda, İkiside iyi bence  ______________ http://www.travian.com.tr/?uc=tr1_108231 |
|
↑
|
|
 |
-

reklaminburda
Uzman Üye
|
18.02.2009, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: : |
|
|
ARKADAŞLAR BEN GİTTİM FİLM SÜPER GİTMENİZİ TAVSİYE EDERİM FRAGMAN SADECE FİLMİN BAŞI ARTIK ANLAYIN EN KADAR KOMİK  ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
 |
-

magic-net
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
18.02.2009, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.02.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bazıları diyor küfüre argoya gülüyoruz, sen birine bi küfür et bakalım sna gülecekler mi ... Adamda bulunmaz bi yetenek var herkesi güldürüyo işte, kim ne derse desin..Recep süper. 3 de cekilecek.  ______________  |
|
↑
|
|
 |
|