Yazar |
Mesaj |
-

mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.02.2009, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: Sistem Geri yükleme vs çalışmıyor |
|
|
Arkadaşlar pcye bir virüs girdi heralde sistem geri yükleme çalışmıyor, c ve d bilgisayarımdan açılmıyor, programlar güncellenmiyor.
bunu nasıl düzeltebilirim antivirusüm avast ama nod32'yide denedim. Ad aware ile de tarattım sistem geri yüklemede kapalı değil gerçekten iyi bilen varsa yazsın... |
|
↑
|
|
 |
-

seodizayn
Acemi Üye
|
13.02.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayarınızı Trojen Veya Walware Virüsü Girmiş Olabilir.Bu Virüsleri Silmek Çok Zordur.Bilgisayarınıza Format Atın.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.02.2009, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar ComboFix denen bir program sistem dosyalarını onardı halloldu... |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-platform
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
15.02.2009, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sorun çözülmüş arkadaşım.  |
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
07.03.2009, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende de aynı sorun var combofix kullandım düzeldi fakat daha sonra gene oldu ama şimdi combofixde çözüm olmuyor ne yapmam lazım format atıyorum acıyorum birkaç dakka sonra sorun çıkıyor... ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2009, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık trojen virüsü kolay siliniyor programlar kolay avlıyorlar fakat buna karşılık olarak hackerlar boyş durmuyor ve çalışıyor trojenin üst modelleri filan çıkmaya başladı!  ______________
Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm! |
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
07.03.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben onlarımı bekleyecem şimdi bir çözümü yok mu ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2009, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Unutmayalım ki bir virüs çıkmadan aşısı yapılamaz mutlaka bir virüs çıkacak sizde onun aşızsını ya anti virüs programını yapıcaksınız ama siz onun aşısını yapana kadar Allah bilir kaç kişinin hard diski ana kartı ram ı yanacak______________
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
07.03.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben çözüm istiyorum ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2009, 21:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin isteğin aynı şunun gibi bir hastalık hiç bilinmiyor öyle bir miropun olduğu bilinmiyor ama sen o olmayan mikrobun şısını istiyorsun! ______________
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
07.03.2009, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Arkadaşlar pcye bir virüs girdi heralde sistem geri yükleme çalışmıyor, c ve d bilgisayarımdan açılmıyor, programlar güncellenmiyor.
bunu nasıl düzeltebilirim antivirusüm avast ama nod32'yide denedim. Ad aware ile de tarattım sistem geri yüklemede kapalı değil gerçekten iyi bilen varsa yazsın...
sen bana cevap mı yazacan boyna yoksa çaresini mi bulacan arkadaşım.... ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
07.03.2009, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: bendede çalışmıyor büyük bir ihtimalle virüslerden kaynaklanıyor.
peki bir çözümü yok mu ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑