Baska bir kazanc bul kardasım GOOGLE denen sey bana birz dolandırıcı geldi
niyemi?siteme koydum günde 184 tıklama vardı 0.85$ bu kadar tıklamaya neyse ardan biraz zaman gecti..alacagım 200$ oldu iyi biraz daha artsın dedim bana şifre falan geldi cip sifresi parayı alma samasına geldim..ertesi gün bir mail atmış bu google denen nesne mail ne biliyormusunuz?
Reklam verenler sitenizin içeriğini uygun bulmadığından kazndığınız paralar reklemverenlerin hesabına aktarılmıştır..çabalar noldu hebaya gitti bütün emeklerim sarkısı..ula uşagum sen bastan bu siteye onay verirken siteyi inceliyon ona göre olur vermiyonmu sonradan asena gibi niye kıvırttırıyon ayıp degilmi yakışıyormu koskoca arama motoruna.. bu kadar insanları dolandırarak gelir saglamaya çalısıyon onun için kardaşlarım bu google ye hiç heves etmeyin bir bahane bulup sizden parayı alıyorlar yaniii" ESEGİN ÇALIŞTIĞI AT İÇİN" badava hamallık yapmak isteyen devam etsin.ama ben KARADENİZİN MERT İNSANIYSAM BENİ DİNLEYİN ÜÇKAGITCILIK YAPANI SEVMEM KİM OLURSA OLSUN YAPAN OLDUMUDA BÖYLE HER YERDE CAN ALICI YERİNDEN VURURUM.haydin hoşcakalın uşaklar.