Yazar |
Mesaj |
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: Başlık resimi,Banner,Arkaplan,Buton vb. İstekleri Burdan (2) |
|
|
arkadaşlar Başlık resimi,Banner,Arkaplan,Buton vb. İstekleri Burdan . başlıgında cok sayıda msj vardır.bu açtıgım başlıkta oraya destek anlamında ok.
buradanda bannerlerinizi başlıklarınızı butonlarınızı istedigini belirtebilirsiniz.
Başlık resimi,Banner,Arkaplan,Buton vb. İstekleri Burdan da oldugu gibi 1 kere isteme hakkınız vardır.
orada msjlar 160 sayfa oldugu için daha rahat etmek amacıtla Başlık resimi,Banner,Arkaplan,Buton vb. İstekleri Burdan (2) başlıgını açtım.
bu başlık altında reklam yapmak yasaktır.. |
|
↑
|
|
|
-
anket-tr
Aktif Üye
|
29.01.2009, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir moderatör diğer konuyu kilitleyene kadar eski konudan devam edin.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anket-tr yazmış: Bir moderatör diğer konuyu kilitleyene kadar eski konudan devam edin..
Bu Konu İyi Bence ben bedava sitemde hayatımda gördügüm en güzel bannerleri yapıyor helal olsun bu konunun kapanmaması gerekir saygılarla.. ______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
burası destek amacıyla açılmıştır.
isteyenler burayada yazabilirler. |
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fghfghfgh yazmış: burası destek amacıyla açılmıştır.
isteyenler burayada yazabilirler.
Teşekkürler ______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkir yazmış: Başlıgın Kilitlenmesi Gerekir Çünki Aynı Başlık Bulunmaktadır.
Diyorki orada msjlar 160 sayfa oldugu için daha rahat etmek amacıtla Başlık resimi,Banner,Arkaplan,Buton vb. İstekleri Burdan (2) başlıgını açtım.
______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
diger başlıkla 160 . sayfaları geçti burada daha 1 olmadı . burası boş o sayfayı kilitleyim bu sayfanın kullanılması lasım hemde aynı başlık degıl.
bu (2)
=) |
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fghfghfgh yazmış: diger başlıkla 160 . sayfaları geçti burada daha 1 olmadı . burası boş o sayfayı kilitleyim bu sayfanın kullanılması lasım hemde aynı başlık degıl.
bu (2)
=)
Umarım Kilitlenmez =) ______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu başlığı kilitlemeyin..!!! |
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fghfghfgh yazmış: bu başlığı kilitlemeyin..!!!
Çok Büyük Yazmısın Biraz Küçült ______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
onlinerapbyceyhun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu sitede sevmediğim kişi gökseen hiç yardım etmeyen birisidir kendisi ______________ ███████████████████████████████ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
29.01.2009, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın Arkadaşlar Evet o Başlık Çok Dolu Fakat Tek Başlık Altından İsteklerinizi Ve Paylasımlarınızı Yapmalısınız Zaten 2. Bir Başlığa Gerek Olsaydı Mod Arkadaşlarımız Açardı Emin Olun. Gene Eski Başlıktan Devam Edin Siz.
İyi Çalışmalar.______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
|
|