Yazar |
Mesaj |
-
vakitharcama
Aktif Üye
|
23.01.2009, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: yorum önerisi |
|
|
yorum ekstrasında önceden hangi sayfaya yorum yazıldığı görülüyordu bende bu sayfayı açıp bakıyordum hangi sayfaya yorum yazıldığı tekrardan gözüksün bende sayfa bi hayli çok tektek bakılamayacak kadar bunu belirtim çünkü kesin bunla ilgili boş şeyler yazanlar çıkacak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2009, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
evet doğru ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
23.01.2009, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne gerek var ki yorumlar kısmına tıkladığınızda kimin ne mesaj yazdığını görüyorsunuz zaten biraz da yorumu hangi sayfalara yapılabileceğini tahmin edebilirsiniz yorumu beğenmezseniz yorum ektrasından silersiniz |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2009, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
o da var olsa hıc fena olmaz ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
trt-6
Acemi Üye
|
28.01.2009, 23:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 Tarih: 23 Oca 2009 23:16 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
ne gerek var ki yorumlar kısmına tıkladığınızda kimin ne mesaj yazdığını görüyorsunuz zaten biraz da yorumu hangi sayfalara yapılabileceğini tahmin edebilirsiniz yorumu beğenmezseniz yorum ektrasından silersiniz
mesela adam yazmış sayfa çok güzel olmuş diye sendede 2000 tane sayfa var arada bu sayfayı bulasın nerden bulacan yada adamın biri sayfaya küfür yazmış aradur nerden bulacan adamın derdi bu anlatabildimmi acaba. eski sistem daha güzeldi yani yok yeni tasarım yok yeni birşey çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa adamı kandırmayın oyalamayın sorunları çözmeye bakın işin b.k..n. çıkartmayın bedava sitem yöneticileri. zaten çıktıya neyse hadi hayırlısı. |
|
↑
|
|
|
-
buldunya
Acemi Üye
|
04.02.2009, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence aşağıdaki resim gibi olsa yorumlar bölümü çok güzel olur....ne gerek warki diyen arkadaş lütfen kendi adına konuşursa sevinirim... yeri geldiğinde yoruma yorumla cevap erebiliyoruz çünkü.. yorumları toplu silme flan olursa güzel olur.. buyrun resim
[img]http://i0902.hizliresim.com/2009/2/4/2420.jpg8[/img] ______________ HARCANIYORSUN... AMA BUNUN FARKINDA DEĞİLSİN.. |
|
↑
|
|
|
-
buldunya
Acemi Üye
|
04.02.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote="buldunya"]bence aşağıdaki resim gibi olsa yorumlar bölümü çok güzel olur....ne gerek warki diyen arkadaş lütfen kendi adına konuşursa sevinirim... yeri geldiğinde yoruma yorumla cevap erebiliyoruz çünkü.. yorumları toplu silme flan olursa güzel olur.. buyrun resim linki http://i0902.hizliresim.com/2009/2/4/2420.jpg______________ HARCANIYORSUN... AMA BUNUN FARKINDA DEĞİLSİN.. |
|
↑
|
|
|
-
ayrilmazkizlar
Acemi Üye
|
04.02.2009, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
toplistkod yazmış: evet doğru ______________ müziksiz benim hayatım geçmezzz
|
|
↑
|
|
|
-
asgozdemtsk
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Elimden Geldiğince Yardım Ederim Ö.M Kullanabilirsiniz.
|
04.02.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
toplistkod yazmış: evet doğru
Katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
vakitharcama
Aktif Üye
|
08.02.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet doğru ama kimin umrunda daha öncede yazdım banlandım şimdide yazıyorum bokunu çıkarttılar yeni tasarım diye diye içine ettiler hadi hayırlısı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2009, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
evet doğru ama kimin umrunda daha öncede yazdım banlandım şimdide yazıyorum bokunu çıkarttılar yeni tasarım diye diye içine ettiler hadi hayırlısı
katılyıorum |
|
↑
|
|
|
-
sehiteteminogrencileri
Acemi Üye
|
08.02.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: ben de banlandım |
|