Yazar |
Mesaj |
-

akademisporkarate
Acemi Üye
|
23.01.2009, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: Sayfa görüntülenemiyor ? |
|
|
arkadaşlar siteme giremiyorum normal adresi yazıp giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor ama sitene giriş kısmından girebiliyom herşey normal ama öteki türlü adresi tıklayınca sayfa görüntülenemiyor yazıyor yardımcı olursanız sevinirim
En son akademisporkarate tarafından 23.01.2009 11:30:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
23.01.2009, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Bende Girebiliyorum...O Zaman Sizin Pc'de Sorun Var...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2009, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Tarayıcınızda bir problem olabilir... ______________ TR.GG DIŞI REKLAM YASAKTIR (GOKSEEN) |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
23.01.2009, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: Re: Mod arkadaşların dikkatine !!!!!!!!!!! |
|
|
akademisporkarate yazmış: arkadaşlar siteme giremiyorum normal adresi yazıp giremiyorum sayfa görüntülenemiyor diyor ama sitene giriş kısmından girebiliyom herşey normal ama öteki türlü adresi tıklayınca sayfa görüntülenemiyor yazıyor yardımcı olursanız sevinirim
farklı tarayıcı deneyin  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
 |
-

webkoloji
Aktif Üye
|
23.01.2009, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarayıcı ile alakası yok ama eğer sitenize girişleri artırmak amaçlı böyle bir yola başvuruyorsanız çok ayıp ve gereksiz. |
|
↑
|
|
 |
-

htlmkodes
Uzman Üye
|
23.01.2009, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webkoloji yazmış: tarayıcı ile alakası yok ama eğer sitenize girişleri artırmak amaçlı böyle bir yola başvuruyorsanız çok ayıp ve gereksiz.
bu laf banamı  ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
 |
-

kodcunuz34
Aktif Üye
|
23.01.2009, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: webkoloji yazmış: tarayıcı ile alakası yok ama eğer sitenize girişleri artırmak amaçlı böyle bir yola başvuruyorsanız çok ayıp ve gereksiz.
bu laf banamı
kodes sanmam bu laf konuyu açana  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webkoloji
Aktif Üye
|
23.01.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodcunuz34 yazmış: htlmkodes yazmış: webkoloji yazmış: tarayıcı ile alakası yok ama eğer sitenize girişleri artırmak amaçlı böyle bir yola başvuruyorsanız çok ayıp ve gereksiz.
bu laf banamı
kodes sanmam bu laf konuyu açana
ne diyebilirim
evet |
|
↑
|
|
 |
|