Yazar |
Mesaj |
-
msam10d
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
10.01.2009, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
düzen lazım ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
msam10d
Acemi Üye
|
10.01.2009, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerlininsitesi yazmış: düzen lazım
ne gibi düzen bakın arkadaşlar
ana sayfanın benim için önemi yok intro bölümündeki arama yeri kötümü dil mi onu istiyorum oke menü gizleme kodunu kullanamıorum kullanırsam arama butonu gözükmüor ______________
www.turksearch.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.01.2009, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
düzensiz ______________
Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm! |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
10.01.2009, 21:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım düzen bazı sayfalar çok fazla taşmış olduğu yerden ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
-
msam10d
Acemi Üye
|
10.01.2009, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
comeonmysite yazmış: düzensiz
sen kendi sitene baq ______________
www.turksearch.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
trakya-games
Aktif Üye
|
10.01.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
snn için intro önemliyse site açmana gerek yokmuş site ile boşa uğraşmışsın o zmn ______________ |
|
↑
|
|
|
-
comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.01.2009, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
sen benim siteme laf atmayı bırak ben şuanda benim siteye css dizayn yaptığım için düzensiz ______________
Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm! |
|
↑
|
|
|
-
msam10d
Acemi Üye
|
10.01.2009, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trakya-games yazmış: snn için intro önemliyse site açmana gerek yokmuş site ile boşa uğraşmışsın o zmn
bak sana bişiy demeye hakkım yok siten güzel tebrikler ama ben arama sitesi yapmak istedim
buton ve menü gizleme kodu koydum sitenin ana sayfasına girilmesin die ama arama butou çıkmadı o yüzden intro bölümü beniç için öenmli olan anlamışsındır inş ______________
www.turksearch.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
trakya-games
Aktif Üye
|
10.01.2009, 21:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msam10d yazmış: trakya-games yazmış: snn için intro önemliyse site açmana gerek yokmuş site ile boşa uğraşmışsın o zmn
bak sana bişiy demeye hakkım yok siten güzel tebrikler ama ben arama sitesi yapmak istedim
buton ve menü gizleme kodu koydum sitenin ana sayfasına girilmesin die ama arama butou çıkmadı o yüzden intro bölümü beniç için öenmli olan anlamışsındır inş
pardon kardeş bi yanlış anlaşılma olmuş bn senin sınıf sitene bakmışım searchlara bakmadım sitem hakkında yorumun için saol.search sitesi güzel gibi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turksearch
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2009, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trakya-games yazmış: msam10d yazmış: trakya-games yazmış: snn için intro önemliyse site açmana gerek yokmuş site ile boşa uğraşmışsın o zmn
buton ve menü gizleme kodu koydum sitenin ana sayfasına girilmesin die ama arama butou çıkmadı o yüzden intro bölümü beniç için öenmli olan anlamışsındır inş
pardon kardeş bi yanlış anlaşılma olmuş bn senin sınıf sitene bakmışım searchlara bakmadım sitem hakkında yorumun için saol.search sitesi güzel gibi
bnm sınıf sitesi çok mu kötü olmuş bir daha girsen ve öye yorum yapsan siteyi 2 gün önce açtım da ______________
|
|
↑
|
|
|
|