123 Flash Menü programından herşeyi yapyıp linklerimi koyup publish butonuna bastıktan sonra Codes ve Settings Sekmeli Gelmesi Gerekirken Outpout Flash Olan seçenekler geliyor settings kısmından kodu alıp yapıcam ama o olmuo yardımlarnız için şimdiden teşekkürler
evet puplist e basıldığında iki tane seçenek çıkıyor birinci secçenek 'output html and flash (swf file).......
bu başlıkta header ve body sini veriyor ama ben bunu uygulamaya koyamıyorum bilgin varsa bu hususta yardımını beklerim. bende bir başlık açtım ama henüz bir bilği gelmedi umarım sende sorununu çözersin...
swf dosyasını alamadıgınız sürece yayınlayamassınız menünüzü. tam bilmiyorum ama oda tam sürümünde vardır programın genelde öle olur
kolay gelsin ______________ Bilinmeyeni Bilen Adamın Flash Dünyasına Hoşgeldiniz....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.