digelim oyunlar dige bir link eklemek istiyoruz
sayfalarimi degistir yaptik
yeni sayfa ekle ye tikladik
örnek
yeni sayfanin ismini oyunlar yazdik ve kaydet dedik ve kaydet dedikten
eklediyin oyunlar sayfasina gitmen icin yukarida söyle birsey yazar
Sayfan "oyunlar" başarıyla eklendi!
Yeni sayfayı şimdi burdan görebilirsin:
http://bedava-sitem/oyunlar.htm eklediyin sayfa ya tikliyorsun ve acildiginda urlsini kopyaliyorsun
menu butonuna köprü ekliyorsun söyle izah ediyim digelim bir resim yükledin o resim´e tikladiginda eklemis oldugun oyunlar sayfasina baglanmasini istedin
bunun icin istediyin resim veya yazi veya butona köprü ekliyorsun köprüyü eklerken asagidaki örnek url gibi yaziyorsun yani eyer bir yeni sayfa eklediysen ve sayfanin ismi bedava-sitem ise onun uzantisini
www.bedava-sitem.com/bedava-sitem.htm yapmalisin
eyer tasarimda hic menu butonu filan yoksa hazirlamis oldugun butonu veya resimi kodlarini tasarimin üstune eklemen lazim
kaynak butonu na tikliyorsun sayfadaki kodlari kopyaliyorsun
tasarim ayarlari
gelismis ayarlar
tasarimin üstüne ekliyorsun
kaydet diyorsun
ama eyer zaten sitende menü varsa tasarim ayarlarindan menülerin isimlerini buluyorsun ve köprüleri ekliyorsun
...............................................................................................................................................
Resimli anlatim
resimli anlatim da 1 den 12 ye kadar detaj var bunlari siralamasina göre uyguliyacaksin
nott Oyunlar butonun isimnden örnek veriyorum
1yeni sayfa ekle
2 yeni sayfa ismine Oyunlar Yazdik
3 ve 4 oyunlar sayfasini olusturacak olan butonümüzü hazirladik ve yeni sayfamizin adini vermis oldugumuz (oyunlar´) url´sini ekliyerek köprüsünü olusturduk
5 köprüyü olusturduktan sonra tamam butnonu´na tikliyoruz
6 kaydet butonuna tiklamaya gerek yok ama eyer oyunlar sayfasinda butonun ekstra bir yerde görmek istiyorsan kaydet diye bilirsin
7 ve 8 Kaynak butonu´na tikliyoruz görmüs oldugumuz kodlarin tümünü seciyoruz ve kopyaliyoruz
9 tasarim ayarlarina giriyoruz
10 gelismis ayarlarini seciyoruz
11 tasarimin üzerindeki yaziya butonumu´zun kodu´nu yapistiriyoruz
12 en son olarak da asadaki kaydet butonu´na tikliyoruz
resimli anlatima yazi yazmadim herseyi cizdim ve siraladim zaten anlatimini uzun uzun yazmisdim önceden baslikta..!!
aslinda cok zor birsey degil tabiki baslangic´da zorluk ceken arkadaslarimiz olabilir gayet dogal birsey
umarim faydali olur
iyi eglenceler
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW