Yazar |
Mesaj |
-

c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
10.12.2008, 13:23 (UTC) Mesaj konusu: çok uğraştık o eşsiz map bölümümüzü bitirdik :D |
|
|
evet arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır son hız çalışıyoruz ve map arşivimizi bitirdik sayılır bakın link
http://c-strike15.tr.gg/Cs-Haritalar.htm
yanında yeni butonu olanlar hazır demektir toplam 367 map imiz olacak ve 193 ü eklendi 174 tanesi kaldı o 174 taneyide en kısa zamanda ekliyeceğiz  bu başlıgı sitende hiç içerik yok diyenlere açtım  
yorumlarıda alayım bu arada  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

trggara
Aktif Üye
|
10.12.2008, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika site, trggara'ya eklendin  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
10.12.2008, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
trggara yazmış: Harika site, trggara'ya eklendin
saol  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2008, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
siten guzel olmus eline saglik  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
10.12.2008, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
sarikirmiziajanda yazmış: siten guzel olmus eline saglik
teşekkürler  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
10.12.2008, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ee hadi yorumlar nerde ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
10.12.2008, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım,emeğine sağlık.Gene güzel bir şeyler yapmışsın.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
10.12.2008, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Arkadaşım,emeğine sağlık.Gene güzel bir şeyler yapmışsın.
yorumun için teşekkürler hadi dier yorumlarıda göreyim  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
12.12.2008, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başka yorum yokmu?  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

banner-takas
Aktif Üye
|
12.12.2008, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz Çok Güzel Ama Anasayfaya Hangi Tarayıcılarda İyi Gösterildiğini Belirtin... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

defne-sena
Acemi Üye
|
12.12.2008, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tebrik ederim gerçekten samimi söylüyorum harika bir site benimkine bin basar(defne-sena.tr.gg)umarım sen de benim seninki gibi bir site yapmama yardım edersin zaten başlık açtım site değerlendirme alanına |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
13.12.2008, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
banner-takas yazmış: Siteniz Çok Güzel Ama Anasayfaya Hangi Tarayıcılarda İyi Gösterildiğini Belirtin...
yorumun için teşekkürler belirtiyorum  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
13.12.2008, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
defne-sena yazmış: tebrik ederim gerçekten samimi söylüyorum harika bir site benimkine bin basar(defne-sena.tr.gg)umarım sen de benim seninki gibi bir site yapmama yardım edersin zaten başlık açtım site değerlendirme alanına
yorumjun için teşekkrüler sana bi tavsitye o kar tanelerini sil çok yavaşlatıyo siteni ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
|
14.12.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi yorumlar nerde? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sevgikodes