Yazar |
Mesaj |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
limon-eglence
Uzman Üye
|
07.12.2008, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: Devre arasında Kanoute Fener'e! |
|
|
Küllenen aşk canlanıyor Kanarya, başkanın hayalindeki Malili golcü için yeni atak hazırlığında.
BU KEZ DAHA ISRARCI
Devre arasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak kadroyu süper yıldızlarla güçlendirme sözü veren başkan Aziz Yıldırım, tüm Fenerbahçelileri heyecanlandıracak bir yıldızın peşine düştü: Frederic Oumar Kanoute. Yıldırım, Sevilla'da top koşturan Malili golcüyü almak için aylarca uğraşmış ama bu rüya transfer yüksek bonservis engeline takılmıştı. Başkan, "Hayalimdeki golcü" dediği 31 yaşındaki yıldız için yeniden atağa kalkmaya hazırlanıyor.
'EVET' DEMİŞTİ AMA
Şampiyonluk hedefini tutturmak ve UEFA Kupası'na kalınması halinde Kadıköy'deki finali oynamak için ara transfere 50 milyon euro harcayacağı belirtilen başkanın, Kanoute için ise 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Teknik direktör Aragones'in de transferine can attığı öğrenilen siyahi yıldız, yıllık 4 milyon euro'ya F.Bahçe'ye "evet" demiş ancak Sevilla'nın 20 milyon euro'da diretmesi üzerine kulübünde kalmıştı.
![](http://www.tumspor.com/photos-inner/250992982.jpg) ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![bedavahital](//profile.webme.com/profile/b/bedavahital/small.png)
bedavahital
Aktif Üye
|
07.12.2008, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
![Arrow](//wtheme.webme.com/smiles/icon_arrow.gif) alamaz bu oyuncuyu fener ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) |
|
↑
|
|
-
![bonjuan-62](//profile.webme.com/profile/b/bonjuan-62/small.png)
bonjuan-62
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavahital yazmış: ![Arrow](//wtheme.webme.com/smiles/icon_arrow.gif) alamaz bu oyuncuyu fener
Katılıyorum!..İki yıldır alacak alacak diyorlar!.Ama boşa!.. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
-
![sevgikodes](//profile.webme.com/profile/s/sevgikodes/small.png)
sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.12.2008, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: bedavahital yazmış: ![Arrow](//wtheme.webme.com/smiles/icon_arrow.gif) alamaz bu oyuncuyu fener
Katılıyorum!..İki yıldır alacak alacak diyorlar!.Ama boşa!..
fener kimki alacak ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) |
|
↑
|
|
-
![ultraslannn-gs](//profile.webme.com/profile/u/ultraslannn-gs/small.png)
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: bedavahital yazmış: ![Arrow](//wtheme.webme.com/smiles/icon_arrow.gif) alamaz bu oyuncuyu fener
Katılıyorum!..İki yıldır alacak alacak diyorlar!.Ama boşa!..
Nedense bende katılıyorum..Takım acısından degil..Bana Galatasarayın Kanoute yi alacagını soylese gulmekten kırılırdım.. ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/u/ultraslannn-gs/aa.gif) |
|
↑
|
|
-
![bin903](//profile.webme.com/profile/b/bin903/small.png)
bin903
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
-
![ultraslannn-gs](//profile.webme.com/profile/u/ultraslannn-gs/small.png)
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin903 yazmış: Alamaz demekle olmuyo malesef zamanında r.carlosu da alamaz diyoduk ama ...
Ama adam 20 yaşında gelmedi emekli olmak için veya rahat oynamak için bu takıma geldi..Kanoute yaslı ama bu aralar popüler... ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/u/ultraslannn-gs/aa.gif) |
|
↑
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Alex sorunuda ortaya çıktı!.Alexin performansı günden güne gittikçe azalıyor!.. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: Bu arada Alex sorunuda ortaya çıktı!.Alexin performansı günden güne gittikçe azalıyor!..
Hak veriyorum ______________
|
↑
|
|
-
![sevgikodes](//profile.webme.com/profile/s/sevgikodes/small.png)
sevgikodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.12.2008, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: bonjuan-62 yazmış: Bu arada Alex sorunuda ortaya çıktı!.Alexin performansı günden güne gittikçe azalıyor!..
Hak veriyorum
o azaldıkca lincoln baroş yükselyo ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) |
|
↑
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet Bu gidişle baroş gol kralı Lıncoln de asist kralı olcak!. ______________
|
↑
|
|
-
![ua-galatasaray-muhabir](//profile.webme.com/profile/u/ua-galatasaray-muhabir/small.png)
ua-galatasaray-muhabir
Aktif Üye
Konum: Galatasarayliyim Ama Ayrimcilik Yok Herkese Yardim Etmeye Calisacam
|
07.12.2008, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin903 yazmış: Alamaz demekle olmuyo malesef zamanında r.carlosu da alamaz diyoduk ama ...
bununla ilgili birsey demek istiyorum
carlos fenere gelmeden önce ne demisdi
aynen sunu soylemisdi ben real madrid de oynamak istiyorum ama real artik beni istemiyor bu nedenle gidiyorum demisdi adamin yasi 35 ha yildiz futbolcu kariyeri iyi buna sözüm yok ama fenere gelmesinin nedeni o kadar parayi baska hic bir avrupa takimi emekli bir futbolcuya vermez ama fener verir ve verdi bu nedenle carlos geldi carlos herzaman soyluyor ben real de oynamak istiyorum diye ama real istemedi futbolcuyu ayni necati atese yapilani real carlosa yapti carlos yoksa hic fenere gelmezdi neden acaba baska dunya kulubleri carlosu almak istemedi emekli olacagi icin ve bir emekli oyuncuya milyion dolarlar verilmez bu nedenle fenere geldi kimse kimseyi kandirmasin carlos fenere futbol olarak hic bir kantida bulunamaz 1 sene sonra futbolu birakiyor fenere kazandirdiyi sadece reklam
simdi ki transfere gelince kanoute fenere gelmez gecen sene eto´o tamam sira ronaldinho ya geldi diye haberler yaptiniz tüm transfer döneminde getire getire josico mu ne gibi adi duyulmamis oyuncu getirdiniz maldonadoyu getirdiniz ve güize ya okadar para verdiniz adamin atigi gol sayisi 20 macta 3-4 ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) kacirdi gol sayisi 200 gecti ne yildizmis bee
kimse kimseyi kandirmasin ______________ ![](http://www.fileden.com/files/2008/6/26/1977119/ua-galatasaray-muhabir.gif) |
|
↑
|
|
-
sanalsahne
Uzman Üye
|
07.12.2008, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Kanute'yi Alamaz Fener ...
Sevillanin Gözü Oooo ______________ ![](http://sanalsahne.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
limon-eglence
Uzman Üye
|
08.12.2008, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz carlos içiçn 2 sene uğraştık ______________
|
↑
|
|
-
![magic-net](//profile.webme.com/profile/m/magic-net/small.png)
magic-net
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|