Yazar |
Mesaj |
-
ugurworld
Acemi Üye
|
04.12.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: Ve beklenen site!!!kusursuzluk bu olmalı |
|
|
işte en iyi tr.gg sitesi gerçektende 1-2 site haricinde benden iyi site görmedim |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
04.12.2008, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizin Tasarımı Biraz Kaışık Olmuş Ama yinede Güzel Başarılarınızın Devamını Dilerim |
|
↑
|
|
|
-
siteburada
Aktif Üye
|
04.12.2008, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cok karısık tek bır konuya yogunlasmalıısın bence ______________ Sitemiz türkçe ingilizce ve ispanyolca olmak üzere 3 dilde hizmet verme çalışmalarına başlamıştır. Bu site bir sağlık güzellik bakım sitesidir |
|
↑
|
|
|
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.12.2008, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: Ve beklenen site!!!kusursuzluk bu olmalı |
|
|
ugurworld yazmış: işte en iyi tr.gg sitesi gerçektende 1-2 site haricinde benden iyi site görmedim
1-2 den kastın 100.000-200.000 olmasın.
Şaka bir yana rasgele içerikle doldurmuşsunuz sitenizi.İçeriğini tek konu üzerinde yoğunlaştırsan iyi olur kanaatindeyim.
Başarılar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ugurworld
Acemi Üye
|
06.12.2008, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben gerçekçi konuşuyorum 1-2 site bilemedin en fazla 10 okadar site gezdim hepsi kısıtlı siteler site dediğin konuların fazla olduğu bir sürü site yerine bir sitede gezdiğin siteye güzel site denir bence hiçte karışık değil grublandırılmış bir site işte daha ne istiyon |
|
↑
|
|
|
-
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
06.12.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugurworld yazmış: ben gerçekçi konuşuyorum 1-2 site bilemedin en fazla 10 okadar site gezdim hepsi kısıtlı siteler site dediğin konuların fazla olduğu bir sürü site yerine bir sitede gezdiğin siteye güzel site denir bence hiçte karışık değil grublandırılmış bir site işte daha ne istiyon
Demek sen kotu tasarımlı siteleri gezmissin..İdare eder siten.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
06.12.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet sitenizi çok büyütmüşsünüz,çok da güzel değil ama kötüde demiyoruz daha da başarılı olabilir |
|
↑
|
|
|
-
ugurworld
Acemi Üye
|
06.12.2008, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için saol (gerçektende saçma sapan siteler var) bunu söyleyeyim tr.gg lerin yarısı açılmış ve kalmış yani hiç ellenmemiş o sitelerin silinmesi gerekiyo boşu boşuna duruyor |
|
↑
|
|
|
-
ugurworld
Acemi Üye
|
06.12.2008, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site karışık diyenlerin siteleride çok düzgün sanki |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
06.12.2008, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim böyle bi başlık açmışsın olumsuz eleştiriye de hazırlıklı olacaksın seni eleştirenlere tşk etmen gerekirken dediğin lafa bak!siz şu an da böyle sitenizle övünürseniz işiniz zor |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
07.12.2008, 06:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
B@Ş@®ILA® |
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
07.12.2008, 06:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenizi bizin pc den görünümde tasarımda karışma olmus.. ayrıca boyutları büyük ve küçük olan şeyler alt alta oldugundan da karışmış.. sitenize biraz bakım gerekiyor..
iyi eğlenceler...______________ |
|
↑
|
|
|
|