Yazar |
Mesaj |
-
![c-strike15](//profile.webme.com/profile/c/c-strike15/small.png)
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
29.10.2008, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşlar pr 5 nası değerlendirirm |
|
|
bana yardım edin arkadaşlar sitemin pagerank' ı 5 değerlendirmek istiyorum aban yardım edermisin? ______________ ![](http://c-strike15.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![eseroyun](//profile.webme.com/profile/e/eseroyun/small.png)
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkcası böyle bir sitenin PRsi 5 ![Question](//wtheme.webme.com/smiles/icon_question.gif) ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
-
![pirioyun](//profile.webme.com/profile/p/pirioyun/small.png)
pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: Re: arkadaşlar pr 5 nası değerlendirirm |
|
|
c-strike15 yazmış: bana yardım edin arkadaşlar sitemin pagerank' ı 5 değerlendirmek istiyorum aban yardım edermisin?
Nasıl beş oldu ya
Neyse sorunuza gelecek olursak sıtenızın adıyla alakalı bır konu secın daha sonra bır css tasarım yapın gerısı gelır zaten selametle... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
29.10.2008, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaptım ben ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) daha siteyle uğraşamıyorum ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) bedava-steimin bile pr si 4 bende anlamadım nası oldu yarından sonra başlıyorum css yapmaya ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) saol kardeşim ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ ![](http://c-strike15.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
webdehouse
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş Bence Para Yöntemini Kullanmıştır ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
webdehouse
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BuLdum ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Bir Yerden Yada Birkaç Yerden Frame Alıyor oLabilir ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
|
29.10.2008, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bi yerden iframe alıyorsam neyim ...
iframeye hayırr!!!!! aslı kullanmam aklınızdan bile geçirmeyin ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) ______________ ![](http://c-strike15.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Google Site İsimlerinde bir yanlışlık yapmıştır. ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
|
29.10.2008, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google da asla bi hata olamaz ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) ______________ ![](http://c-strike15.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![pirioyun](//profile.webme.com/profile/p/pirioyun/small.png)
pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: google da asla bi hata olamaz
Tasarım konusunda yardımcı olurum... Öm ile mesaj at... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: google da asla bi hata olamaz
Sonuçta googleyide insanlar yönetiyor.
başarılar ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
29.10.2008, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eseroyun yazmış: c-strike15 yazmış: google da asla bi hata olamaz
Sonuçta googleyide insanlar yönetiyor.
başarılar
Senin Sitenin PageRankı 5 ise neden 2 sayfanın sonlarında çıkıyor. üstelik aratırken c-strike15 yazıyorum
Bedava-sitemin pr si 4 ama 1.sayfanın 2.satırında ![Confused](//wtheme.webme.com/smiles/icon_confused.gif) ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
|
29.10.2008, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım bende anlamadım ama bak bedava-siteni tanıt bölümüne gir orayada konu açtım orayı oku bak anlarsın ______________ ![](http://c-strike15.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![egitimbilgisi](//profile.webme.com/profile/e/egitimbilgisi/small.png)
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gercekten buna ınanmak cok zor ama bılmıyorum yanı ben ınanmıorum ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
-
![siyahbeyaznet](//profile.webme.com/profile/s/siyahbeyaznet/small.png)
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2008, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben sorguladım arkadaşın pr sini gerçektende 5 nasıl olur ya ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|