Yazar |
Mesaj |
-
sosyal-defteri-two
Acemi Üye
|
20.10.2008, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: İkinci sitemizin içeriği ne olsun karar veremedim... please. |
|
|
Arkadaşlar SosyalDefteri ikinci sitesini açtı ve içeriğini ne olsun diye karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim..
ben bir tane buldum. Toplist sitesi olabilirmi.. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.10.2008, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: İkinci sitemizin içeriği ne olsun karar veremedim... ple |
|
|
sosyal-defteri-two yazmış: Arkadaşlar SosyalDefteri ikinci sitesini açtı ve içeriğini ne olsun diye karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim..
ben bir tane buldum. Toplist sitesi olabilirmi..
Merhaba,
Toplist sitesi olursa pek iyi olmaz diye düşünüyorum.Bunun yerine daha cazip gelecek bir şey.Mesela ödev araştırma sitesi,oyun sitesi mesela pirioyun gibi bir site yaparsan güzel olur...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
sosyal-defteri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2008, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabilir ama oyun eklemeye uğraşacak vaktim yok... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sosyal-defteri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2008, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öneri yokmu arkadaşlar.
Mesela tasarımı Css mi yoksa Ice Blue , Red Vb. yapayım...
PLEASE..... HELP Me ______________
|
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
20.10.2008, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun sitesi yapmak sandığın kadar zor değil dene bence ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.10.2008, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
eseroyun yazmış: oyun sitesi yapmak sandığın kadar zor değil dene bence sosyal-defteri-two yazmış: Öneri yokmu arkadaşlar.
PLEASE..... HELP Me
Merhaba,
CSS Desing olursa yani sizin tasarımınız olursa daha güzel olur.Birde lütfen Forumda Türkçe karakterler kullanır ve Türkçe İmla ve Yazım Kurallarına uyarak yazarsanız çok dahah iyi olur efendim...
______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
20.10.2008, 17:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
benimsitem1993 yazmış: eseroyun yazmış: oyun sitesi yapmak sandığın kadar zor değil dene bence sosyal-defteri-two yazmış: Öneri yokmu arkadaşlar.
PLEASE..... HELP Me
Merhaba,
CSS Desing olursa yani sizin tasarımınız olursa daha güzel olur.Birde lütfen Forumda Türkçe karakterler kullanır ve Türkçe İmla ve Yazım Kurallarına uyarak yazarsanız çok dahah iyi olur efendim...
İyide Arkadaş öneri istemiş bende yazdım acaba bunun zorlamak ile ne alakası var ben onu çözemedim ______________ Eseroyun.tr.gg Online oyunlar Ve Online TÜRKÇE oyunların Buluşma noktasına sizde gelin Bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
20.10.2008, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
Merhaba,
Boşverin... Zorlamak cümlesini geri alıyorum.Özür dilerim... Kusura bakmayın... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
topgg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2008, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
toplist sitesi olabilir.
içerik felan olabilir
yada two yerine info acsaydın daha ii olurdu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sosyal-defteri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam kararımı verdim. Toplist Sitesi yapacağım. İçerik olarak toplistin yanına ne ekleyeyim... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
sosyal-defteri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yardım arkadaşlar Toplist sitesi yapacağım. Onun yanında ek hizmet olarak ne yapayım... Html kod , JavaScript Kod sitesi falan mı yapayım.... ______________
|
|
↑
|
|
|
|