Yazar |
Mesaj |
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
08.10.2008, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: Büyük boy oyun oynamak isteyenlere... |
|
|
FREE FLASH GAMES AND SHOCKWAVE GAMES...
ARKADAŞLAR ABARTMIYORUZ;
SİTEMİZ KURULALI 10 GÜN OLDU AMA COM UZANTILI SİTELERDEN HİÇ BİR FARKI OLMADIĞINI AYRICA GÖZLERİ YORMAYACAK ŞEKİLDE TASARIMLANDIĞINI,BAŞKA SİTELERE LİNK VERME GİBİ BİR DERDİNİN OLMADIĞI,KENDİ SİTEMİZDEN OYUNLAR OYNAYABİLECEK ZİYARETÇİLER VE YORUMCULARI BEKLEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ...
YORUMLAMALARINIZI HEYECANLA BEKLİYORUZ EFENDİM... ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
-
taprojeler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
tcddtrakya
Acemi Üye
|
09.10.2008, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pagerank öyle durup dururken artmıyor maalesef.Site yeni kurulmuş sanıyorum zamanla hak ettiği tere gelecek bir site bence... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
10.10.2008, 10:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana Rakip Rakipsin arkadaşım
Yada Ben sana rakip oldum
Güzel site emeğine sağlık |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
10.10.2008, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba, |
|
|
eseroyun yazmış: Bana Rakip Rakipsin arkadaşım
Güzel site emeğine sağlık
Merhaba,
Vallahi biz kimseye rakip değiliz.Biz kendi halimizde insanları eğlendirmek ve bilgilendirmeyi amaçlayan bir siteyiz...
Güzel siteniz var...Fakat kendinize özgü bir Tasarım Şablonunuz olursa dahah iyi olur...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
eseroyun
Aktif Üye
|
10.10.2008, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: Merhaba, |
|
|
benimsitem1993 yazmış: eseroyun yazmış: Bana Rakip Rakipsin arkadaşım
Güzel site emeğine sağlık
Merhaba,
Vallahi biz kimseye rakip değiliz.Biz kendi halimizde insanları eğlendirmek ve bilgilendirmeyi amaçlayan bir siteyiz...
Güzel siteniz var...Fakat kendinize özgü bir Tasarım Şablonunuz olursa dahah iyi olur...
Yanlış Anlama arkadaş zaten tek rakibim Türk Hava Yolları
Kenime Özgü tasarım şablonumu yapmaya çalışıyorum yani şu anki şablonun görünümünü tek tek değiştiriyorum örnek önce başlık sonra arka plan bannerler fln olarak ama bu tasarım hoşuma gidiyor biraz. sanırım çok değişiklik yapmayacağım
Yorumun için tekrar teşekür ederim |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
10.10.2008, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Css tasarımlar iyi görünüm verseler de,sayfa geçişlerinde ve açılışlarında yavaşlama,kirli görüntü gibi nedenlerle sadeliği tercih ediyoruz.Bu başlığı açan arkadaşı sadeliği tercih ettiği için destekliyor tebrik ediyorum...
Not:Ziyaretçiler tasarımdan ziyade içerik ve de kolay hızlı kullanımı tercih ediyor.Buda not defterinizde bulunsun arkadaşlar...Örnek biz örneğiz buyrun bekliyoruz.... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
topgg
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cssyi düzenle fazla reklama kacma siteyi fazla uzatma iceriği iyi tut
pagerank güncelleştirmesine fazla kalmadı yakında hepsi olcak
css ve içerik iyi giderse toplist felan link eklemelerde yaparsan pr1 belki olabilir
ama oyun siteleri cok genis bir yelpazededir.
İşin zor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.10.2008, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GUSEL SITEEE ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
10.10.2008, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
topgg yazmış: cssyi düzenle fazla reklama kacma siteyi fazla uzatma iceriği iyi tut
css ve içerik iyi giderse toplist felan link eklemelerde yaparsan pr1 belki olabilir
İşin zor
egitimbilgisi yazmış: GUSEL SITEEE
Teşekkürler arkadaşlar.... ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
11.10.2008, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
game-oyunsitesi yazmış: topgg yazmış: cssyi düzenle fazla reklama kacma siteyi fazla uzatma iceriği iyi tut
İşin zor
egitimbilgisi yazmış: GUSEL SITEEE
Teşekkürler arkadaşlar....
Akıllıca yapılmıs bir oyun sitesi mutlaka pagerank yükselecektir.... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
mersininfo
Acemi Üye
|
18.10.2008, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper oyunlar var yaaa... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
23.10.2008, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ANA SAYFAMIZDA LİNK VERDİĞİMİZ İLK SİTE TEBRİKLER BUNU HAK EDİYORSUNUZ....
www.game-oyunsitesi.tr.gg
Üşenmedik saydık 186 adet oyun var tebrikler.çok eğlenceli ve çok sade bir tasarım.Sizi destekliyoruz... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
islamvedinim
Aktif Üye
|
24.10.2008, 08:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
goznurunet yazmış: Css tasarımlar iyi görünüm verseler de,sayfa geçişlerinde ve açılışlarında yavaşlama,kirli görüntü gibi nedenlerle sadeliği tercih ediyoruz.Bu başlığı açan arkadaşı sadeliği tercih ettiği için destekliyor tebrik ediyorum...
Not:Ziyaretçiler tasarımdan ziyade içerik ve de kolay hızlı kullanımı tercih ediyor.Buda not defterinizde bulunsun arkadaşlar...Örnek biz örneğiz buyrun bekliyoruz....
evet goznuru doğru söylüyor ziyaretçiler için içerik ve kolay kullanım ön planda tasarımıda ikinci plana atmamak gerekir ______________ Sitemizi Degerlendirmenizi Bekliyoruz
|
|
↑
|
|
|
-
game-oyunsitesi
Acemi Üye
|
26.10.2008, 23:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: evet goznuru doğru söylüyor ziyaretçiler için içerik ve kolay kullanım ön planda tasarımıda ikinci plana atmamak gerekir
Tavsiyeleriniz için teşekkürediyorum arkadaşlar.... ______________ http://www.youtube.com/nasilyapicam |
|
↑
|
|
|
|