Yazar |
Mesaj |
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2008, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: video+mp3 |
|
|
.com yada başka uzantılı domain aldıgımızda sitelerimize video+mp3 te yükliye bilelim şuanki yükliyememe sorunu sanırım uzantı bedava-sitem e ait oldugu için sorumluluk bedava-sitem e ait oluyor ama .com uzantılı site aldıgımızda sorumluluk bize geçiyor ve bu yüzden video+mp3 yükleme özelligi olmasını öneriyorum |
|
↑
|
|
|
-
ozgurluk-mahkumlari
Acemi Üye
|
05.10.2008, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede arkadaşlar video kesinlikle eklenmeli ama ben mod arkadaşlara sesimi duyuramıyorum eğer isteyen herkes bir kez buraya yazarsa sesimizi duyurabiliriz |
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2008, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurluk-mahkumlari yazmış: bencede arkadaşlar video kesinlikle eklenmeli ama ben mod arkadaşlara sesimi duyuramıyorum eğer isteyen herkes bir kez buraya yazarsa sesimizi duyurabiliriz katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
mode47
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2008, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: video+mp3 |
|
|
Bence Çok Anlamsız 5-10 Liraya Domain Al.Ayrıcalığın Olsun Öylemi?______________ |
|
↑
|
|
|
-
photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
daricikoyu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshopar yazmış: Com olunca sorumluluğun size geçtiğini kim söyledi size
Satın almıyorsunuz kiralıyorsunuz sadece..Ev kirasına benziyor buda..
Sonuçta ev, ev sahibinindir yani Bedava-Sitem'in.Sizde kiracısınız.Ev kiracıya mı aittir yoksa sahibine mi
Biraz benzetme yaptım anlamışsınızdır inş ama evin duvarlarını yikmicam sonuçta sadece eve daha farklı insalar almak istiyorum |
|
↑
|
|
|
-
kozagaragenet
Acemi Üye
|
13.10.2008, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgurluk-mahkumlari yazmış: bencede arkadaşlar video kesinlikle eklenmeli ama ben mod arkadaşlara sesimi duyuramıyorum eğer isteyen herkes bir kez buraya yazarsa sesimizi duyurabiliriz |
|
↑
|
|
|
-
kozagaragenet
Acemi Üye
|
13.10.2008, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: NE ALAKA BEDAVA SİTE GİBİ EV SAHİBİ HER YERDE BULUNMAZ |
|
|
photoshopar yazmış: Com olunca sorumluluğun size geçtiğini kim söyledi size
Satın almıyorsunuz kiralıyorsunuz sadece..Ev kirasına benziyor buda..
Sonuçta ev, ev sahibinindir yani Bedava-Sitem'in.Sizde kiracısınız.Ev kiracıya mı aittir yoksa sahibine mi
Biraz benzetme yaptım anlamışsınızdır inş |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
13.10.2008, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kozagaragenet.tr.gg
Gereksiz Alıntılardan Kaçının..
1 Şey Soylıyeceksenız 2 Kere Düşünün 1 Kere Yazın. |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
13.10.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Özellik daha devreye girmeden onunla alakalı önerilerde bulunmanız için erken değil mi.
İyi eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
|