Sence Bedava-sitem.com'un tasarımı değiştirilmeli mi? |
Değiştirilmeli |
|
[ 15 ] |
DeğiştirilMEmeli |
|
[ 4 ] |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
27.09.2008, 20:14 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-sitem.com'un Tasarımı Hakkında |
|
|
Aylardır belki de yıllardır dicem ama abartmak gibi olacak neyse bedava-sitem.com adresinin tasarımı hep aynı hiç değiştirilmiyor.Bir yerde insanın gözünde bir sorun teşkil ediyor güzel değil demiyorum bence artık basitleşti değiştirilmeli ya menüler sola alınsın yada menü renklari değişsin küçük de olsa artık bir değişim olsun.Bence tabi yetkililer kızmasın ama değiştirilsin derim bu konuda ki fikirlerinizi oy kullanarak belirtirseniz belki isteğimiz daha etklili olabilir. ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
27.09.2008, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben kararsızım.Bu da çook güzel aslında.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
27.09.2008, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Tür Önerilerinizi
Öneriler
Bölümünde Paylasın . |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
28.09.2008, 01:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem.com su anki tasarimi 1 Ekim 2007 tarihinde yayina gecti.
1 sene oluyor neredeyse.
Olan tasarimi az buz degistirmek yerine, tamamen yeni tasarim yapilmakta. |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
28.09.2008, 01:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: Bedava-Sitem.com su anki tasarimi 1 Ekim 2007 tarihinde yayina gecti.
1 sene oluyor neredeyse.
Olan tasarimi az buz degistirmek yerine, tamamen yeni tasarim yapilmakta.
güzel haber ______________ |
|
↑
|
|
|
-
media-turk
Uzman Üye
|
28.09.2008, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@islamanahtari
Yeni TaSaRım OCAK - Şubat ayLaRında çıkacak... Bence...
TecRübelerime göre Ocak ya da Şubatta |
|
↑
|
|
|
-
web-yardimi
Acemi Üye
|
28.09.2008, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tasarım gayet iyi amayeniyi de çok merak ediyorum |
|
↑
|
|
|
-
kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2008, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence www.bedava-sitem.com 'un tasarımını yenilemekten çok daha başka yeniliklere vakit harcadığından tasarım için ayrı bir vakit ayrılacağını düşünmüyorum.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı biz ekstraları kullanıyoruz fakat php kodlamak sizin tr.gg sitesi oluşturmak gibi birşey olduğunu söyleyemeyeceğim. Bende bu yüzden tr.gg kullanıyorum. Php bilgisi çok ayrı bir şey uzmanlık ve eğitim gerektiren birşey en ufak hatada bütün veritabanı silinebilir o yüzden tasarımın üzerine bu kadar fazla kafa yormayın Sevgilerimle ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webmaster-arac
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sanal-reklam
Uzman Üye
|
29.09.2008, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şuyam kullanılan tasarım daha iyi bence ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
kodogreniyorum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.10.2008, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: şuyam kullanılan tasarım daha iyi bence
Bencede ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kozagaragenet
Acemi Üye
|
13.10.2008, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-sitem.com'un Tasarımı Hakkında |
|
|
sanal-reklam yazmış: Aylardır belki de yıllardır dicem ama abartmak gibi olacak neyse bedava-sitem.com adresinin tasarımı hep aynı hiç değiştirilmiyor.Bir yerde insanın gözünde bir sorun teşkil ediyor güzel değil demiyorum bence artık basitleşti değiştirilmeli ya menüler sola alınsın yada menü renklari değişsin küçük de olsa artık bir değişim olsun.Bence tabi yetkililer kızmasın ama değiştirilsin derim bu konuda ki fikirlerinizi oy kullanarak belirtirseniz belki isteğimiz daha etklili olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
pirioyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tasarım bence oldukca başarılı değişmenin bir anlamı yok...
Tabi bence... ______________ Piri Oyun Tekrar Döndü. Tasarım yapabilecekler (Flash Oyun Tasarımı ) Pm ile ulaşsınlar görüşelim... |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaznet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.10.2008, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni tasarımı merakla bekliyoruz ______________ Gündoğdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık,Beşiktaşın Uğrunada Bayraklarla Dolandık,Semtimiz Erkek Semti Aşık Eder Herkezi, Üzerimden Eksilmesin Bayrağımın Gölgesi,İşte Biz Kötü Günde Hep Omuz Omuzayız,Övünmek Gibi Olmasın Biz KARAKARTALLI'yız... |
|
↑
|
|
|
|