ARKADAŞLAR BEN Bİ ÜST MENÜ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM MENÜNÜN GÖRÜNTÜSÜNÜ PHOTOFİLTREDE DÜZENLEDİM VE İMAGESHACK.US TA UPLOAD ETTİM VE ŞİMDİ SIRA GELDİ BU RESMİN ÜSTÜNE YÖNLENDİRME YAPACAĞIM MENÜLERİN ADINI YAZIP O YAZILARA KÖPRÜ EKLEMEYE İŞTE BEN BURDA TAKILDIM YANİ NASIL YAZI YAZABİLİRİM BU RESMİN ÜSTÜNE
En son shekilmekan tarafından 04.09.2008 17:34:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ARKADAŞLAR BEN Bİ ÜST MENÜ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM MENÜNÜN GÖRÜNTÜSÜNÜ PHOTOFİLTREDE DÜZENLEDİM VE İMAGESHACK.US TA UPLOAD ETTİM VE ŞİMDİ SIRA GELDİ BU RESMİN ÜSTÜNE YÖNLENDİRME YAPACAĞIM MENÜLERİN ADINI YAZIP O YAZILARA KÖPRÜ EKLEMEYE İŞTE BEN BURDA TAKILDIM YANİ NASIL YAZI YAZABİLİRİM BU RESMİN ÜSTÜNE
resmin üzerine yazı yazamazsınız ancak link ekleyebilirsiniz..sayfalarımı değiştirden editöre resmi yükleyin daha sonra resme tıklayarak köprü ekleyin en son olarak kaynak butonuna basarak istediğiniz yere yapıştırın ______________
resmi buraya eklerseniz yardımcı olabiliriz ______________ Ne insanların insanlığına inanabildim,
ne de hayvanların insanlar kadar hayvanlaştığına... (Sokrates Mert)
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.