Yazar |
Mesaj |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
30.07.2008, 11:23 (UTC) Mesaj konusu: css'de her sayfaya kod eklemeden tasarım |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
30.07.2008, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fakat siz hazır bir tasarımı anlatmışsınız yani content kodlarını fln anlatmadan direk kodları ayırıp yapıştırmışsınız. Normal yapılan bir tasarımı tablo tasarımı yapıp ayırınca ve gosterdiğiniz yerlere yapıştırınca aynı işlev olmaz |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
30.07.2008, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Fakat siz hazır bir tasarımı anlatmışsınız yani content kodlarını fln anlatmadan direk kodları ayırıp yapıştırmışsınız. Normal yapılan bir tasarımı tablo tasarımı yapıp ayırınca ve gosterdiğiniz yerlere yapıştırınca aynı işlev olmaz
Gösterdiğim tasarım hazır tasarım değil. Kendim yaptım. Sitemde de örneğini görebilirsiniz. Ben de tablo destekli bir tasarım yaptım. Denemedim ama olmaz diye iddia ederseniz deneyebilirim.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
30.07.2008, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: tumhepsiburada yazmış: Fakat siz hazır bir tasarımı anlatmışsınız yani content kodlarını fln anlatmadan direk kodları ayırıp yapıştırmışsınız. Normal yapılan bir tasarımı tablo tasarımı yapıp ayırınca ve gosterdiğiniz yerlere yapıştırınca aynı işlev olmaz
Gösterdiğim tasarım hazır tasarım değil. Kendim yaptım. Sitemde de örneğini görebilirsiniz. Ben de tablo destekli bir tasarım yaptım. Denemedim ama olmaz diye iddia ederseniz deneyebilirim.
Arkadaşım ben diyorum ki tablo tasarımına content kodunu eklemeden içerik tablo içerisine gelmez onu da anlatmadan herkes normal content kodsuz tasarımı ayırıp sizin gösterdiğiniz yerlere yapıştırır. Sonra içerik ya tasarımın üstünde ya da tasarımın altında çıkar |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@tumhepsiburada
Eğer benim anlattığım şekilde yapılırsa olacağınız düşünüyorum. Çünkü şu anda bende bu şekilde yapıyorum.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
16.08.2008, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: @tumhepsiburada
Eğer benim anlattığım şekilde yapılırsa olacağınız düşünüyorum. Çünkü şu anda bende bu şekilde yapıyorum.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: ugraburaya yazmış: @tumhepsiburada
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
peki oldumu?
Evet oldu. Şu anda sitemde bulunan tasarımı bu şekilde yaptım.
Şu anda sitemde her sayfadaher sayfada kod yok.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

haydieglenceye
Acemi Üye
|
16.08.2008, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Henüz denemedim ama bu gerçekten oluyorsa ve benim aradığım şeyse gerçekten çok güzel.
Kaç gündür bunu arıyordum...Teşekkürler...
Bir de şu kontent meselesini açıklığa kavuştururmusunuz.
@tumhepsiburada
Biraz daha açık bizim anlayacağımız şekilde yazarmısın söylemek istediğini content nedir, ne yapmalıyız, sana göre problem ne?______________ İnternetten Para Kazanmak için;
Yapman Gereken Basit;
==> http://bux.to/?r=/bux.to/ <== Üye Ol, Reklamlara Tıkla, Para Kazan
Şart : Birazcık İngilizce Bilmek (Üyelik Formunu Doldurmak İçin)
Bol Kazançlı Günler... |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@haydieglenceye
Ben kendi sitemi bu şekilde yaptım ve şu anda hala bu şekilde. İstersen deneyebilirsin. Herşeyi doğru yaparsan seninde memnun kalacağına eminim.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
16.08.2008, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakannet55 yazmış: css desing kullananlar için gerek yok heralde ben anladım
Ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ama bu CSS Design kullananlar için bir anlatım.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
16.08.2008, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@hakannet55
Evet aynen böyle. Bu şekilde olunca tablonun başlama bölümünün kodu yukarıda, bitiş bölümünün kodu aşağıda kalıyor.
Ayrıca İçerik bölümünün altındaki bilgi bölümüne yapıştırdığınızdan emin olun. Altta kalacak kısımı Tasarımın altındaki yazı isimli bölüme yerleştirirseniz istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz.______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hakannet55
Uzman Üye
|
16.08.2008, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ugraburaya yazmış: @hakannet55
Evet aynen böyle. Bu şekilde olunca tablonun başlama bölümünün kodu yukarıda, bitiş bölümünün kodu aşağıda kalıyor.
Ayrıca İçerik bölümünün altındaki bilgi bölümüne yapıştırdığınızdan emin olun. Altta kalacak kısımı Tasarımın altındaki yazı isimli bölüme yerleştirirseniz istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
16.08.2008, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|