BİR HACK SİTESİNDEKİ KONUSMAYA BAKIN
GERÇEKTEN BU KADAR KOLAYMI?
burdaki sistemi yönetenler ikide bir site silecegne gerçek konularla ilgilense..
www.kamupersoneliyiz.tr.gg
arkadaşlar ya bana çok acele bi şekilde tr.gg sitelerin hackleme index atma çökertme ne olursa bilen beceren halledebilecek biri varsa buraya ayrıntılı bi şekilde yazarsanız sevinirim kardeşlerim abilerim lütfen
--------------------------------------------------------------------------------
AraneLWorM05-15-2008, 08:00 PM
Sitenin Sahibiyle İletişime Geç Trojan At Sitesinin Şifrelerini Kap..
kerem105-15-2008, 08:15 PM
ya şimdi o sistem acayib dandik ir sistem yani onu hacklemek çok basit özelime mesaj atarsan yardım edebilirim
--------------------------------------------------------------------------------
ozanimmm05-15-2008, 08:28 PM
evet arkadaşlar bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var.yardım edecek birileri varmı acaba?
gemlikli_ceza05-15-2008, 08:34 PM
ya şimdi o sistem acayib dandik ir sistem yani onu hacklemek çok basit özelime mesaj atarsan yardım edebilirim
kardeş benim adresim a.samet_2516@ bu eklersen konuşuruz radan lütfen
consider05-15-2008, 08:43 PM
kardeş benim tr.gg siteleriyle ilgili şöyle bir bilgim var admin sitedeyken sitenin üzerindeki linkten giriş yapabilirsen siteye index atabilirsin. admin yönetim panelinde olabilir...sistem harbi dandik...
ozanimmm05-15-2008, 08:48 PM
Consider kardeşim biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin acaba?
50 CENT05-15-2008, 08:55 PM
kardeş benim adresim a.samet_2516@ bu eklersen konuşuruz radan lütfen
Msn Vermek Yasak.
consider05-15-2008, 08:56 PM
demek istediğim admini yönetim panelinde yakala.. tr.gg sitesinin indexinde lin k var en üstte oradan gir admin paneldeyse direk giriş yapabilirsin...
öyle bir özelliği var tr.gg lerin.. dandik demem o yani..
ozanimmm05-15-2008, 08:57 PM
saolasın anladım şimdi.deneyelim bakalım inşallah olur
by-CroS05-15-2008, 09:18 PM
Sitenin Sahibiyle İletişime Geç Trojan At Sitesinin Şifrelerini Kap..
Bu yöntemle .org .com u bile hackler
The NeRoN05-15-2008, 09:29 PM
Trosysuzda Ancak Şifre Tahmin Edersin ßen Şifre Tahmininde ustayım
umut_hacker05-16-2008, 05:22 AM
kardes tr.gg uzantılı sitelere index atması zor çünki onların arkasında bedava sitem war ama yinede bilemem
Eceli4305-16-2008, 05:53 AM
ya niye böyle yapiyorsunuzki adam bi konu acmis ayrintili anlatin ltf diyo sende mesaj at diyon anlat iste bizde ögrenelim:mad:
su trojan meseleside cok kollay yutturuluyor muzigin icine felan sakliyincada ama nerden baksan nerdeyse bütün antilere yakalaniyor:D
style05-16-2008, 07:01 AM
anlatin bakalm bizde ögrenelim
o admin giris panel felan nasl anlamadim
H4CK3R Su3yN1D05-16-2008, 08:40 PM
evet dandik saldır çöker veya arkadaşların dediği gibi admini panelde yakalayabilirsen de hackleyebilirsin