Merhabalar.
Son zamanlarda forumda bir çok kullanıcımız sayfalarına erişim sağlanmadığı hakkında başlıklar açtılar.
Başlıklar dışında konu hakkında bana gelen özel mesajlarda var. Konuya bu yüzden açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar.
Konu teknik bir problem değil öncelikle. Ne demek istiyorum? Her kullanıcının yaşadığı bir problemden bashetmiyoruz. Bu problemi belirli kullanıcılarımız yaşadı yaşıyor. Nedenlerinin neler olabileceğini anlatacağım kısaca sizlere.
Bilgisayarınızdaki yüklü olan antivirüs programları tr gg sayfalarına girişleri önlüyor olabilir.
Kullandığınız tarayıcı sayfanıza giriş sağlamanızı engelliyor olabilir.
Tarayıcıya indirilen bazı eklentiler buna sebebiyet verebilir.
Bana mesaj atan ve forumda başlık açan arkadaşların sayfalarını hem bilgisayar üzerinden ve telefonumdan rahatlıkla görüntüleyerek problem olup olmadığını test etmiş oldum. Buradan konunun teknik bir sorun olmadığını rahatlıkça anlıyabiliyoruz. Teknik sıkıntılarda herkes aynı problemi çekmiş oluyor. Bir kaç kere bu problemi bende yaşamıştım. Sorunun bilgisayarımda yüklü olan anti virüs programından kaynaklı olduğunu anladıktan sonra problemimi antivirüs programımı değiştirerek halletmiş oldum. Tarayıcıdan kaynaklı bir problem olup olmadığını farklı bir tarayıcı kullanarak çözmüş olursunuz. Bütün tarayıcılarda bir erişim sağlanmıyorsa bunun sebebi antivirüs programıdır. Umarım açmış olduğum bu başlık ile kafanızda bulunan soru işaretlerini yok etmiş olabilmişimdir.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.