Aynen dediğim gibi."zula hack yapımı"gibi şeyler olmasın.B-S kampanyalar yapsın.Şu reklamlar olsun ama tasarımları etkilemesin.
---------------
Maalesef bu üsttekilerin olma olasılığı %0,11111 filan ama belki... ______________ Ramazanınız mübarek olsun
Kesinlikle katılıyorum. Ortalıkta sürekli "Zula hack, wolfteam hack" gibi siteler var. Sanırım bunların kapatılmasında bizim de görevimiz var... Siteleri bulduktan sonra Admin Tarık Bey'e mail atalım. Admin Bey de o siteleri kapatsın ? ______________ Geri Geldim
Kesinlikle katılıyorum. Ortalıkta sürekli "Zula hack, wolfteam hack" gibi siteler var. Sanırım bunların kapatılmasında bizim de görevimiz var... Siteleri bulduktan sonra Admin Tarık Bey'e mail atalım. Admin Bey de o siteleri kapatsın ?
3 ay sonra görsem bile yine de yazacağım
Ben bu tarz en az 15-20 site kapattırdım ama kanser hücresi gibi. Sen ne kadar tedavi etsen de yine yayılıyor. Bunun kökten çözümü üyelikleri buna göre ayarlamak. Veya forumda bu gibi siteler için gönüllü ekipelr kurmak. Başka türlü olacak gibi değil :/ ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.