Merhabalar,
Ben adem bugün siteye ilk girdiğimde sitenin sağında solunda bedaba-sitem reklamlarını gördüm, açıkçası bu durum beni üzdü, bakın reklam koyarsın ama her yere değil reklamında bir adabı olur, bakın şimdi bedava-sitem S.S.S kısımında reklam özgürlüğü gibi bir çeşit para verip siteyi yükseltme gibi bir olayı var tamam bu da güzel bir olay onu da anladım, da kardeşim 2,90€, 34,80€
euro aylık 18 küsür lira, yıllık ise 227,69 lira kardeşim ben bu siteye vereceğim parayı gider adam gibi bir hosting & domain alır kendi sitemi yaparım 0 reklamsız, hadi kod bilmeyenler için açılmış bu site derseniz de bedava-siteme alternatif bir ton site var örnek vermek gerekirse wix vb. yani hem bunu gibi kazık bir fiyat, hemde Türkiye de
euro nun kaç lira olduğu belli zaten 2 dakikada bir kur artıyor şu anda baktığımda 1
euro 7,60 lira, 1
euro , 7,60 Türk lirası, yani daha benim bir şey anlatmama gerek yok sanırım olan şey ortada, benim görüşümce ya bu sitede reklamlar azaltılmalı yada şu reklam özgürlüğü olayının fiyatları türk lirası olarak satılmalı veya direk
euro olarak düşürülmeli.