Toplist ektrası kayıt yapmıyor, hazır böyle bir ekstranın sorunu paylaşılmışken bunu da eklemek istedim. Sorun nedir anlamadım. Uzun zamandır toplistim deactive idi. Kayıtları da silmek istemiyorum bir kaç tane sildim ancak hala kayıtlamıyor.
Alıntı:
Toplist ekstrasında ''Bir banner URLsi girilmesi mümkün olsun mu? '' Hayır Yaptıktan Sonra
''Eğer hayır ise, webmaster hangi metin ile websiteni link olarak bağlasın? ''
Bölümüne Yazdığım Hiç Bir Metin Olmuyor.
Kayıt Yapıldıktan Sonra Örnek <a href="https://meradiz.tr.gg?in=3" target="_blank"></a> Bu Şekilde boş Oluyor.
Kişiler Oraya Metini Kendisi Yazmak Zorunda Ama bilen Var Bilmeyen Var. Kodu Hemen Alıp Sitesine Eklese Boş Olacak.
Sizin sorununuz ile ilgili şimdilik bir tavsiyem var <textarea> kodu ile kendi oluşturduğunuz kodu ekstranın hemen önünde ve arkasında paylaşarak kayıt yapan kullanıcılara bu kodu kullanmalarını rica edebilirsiniz.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.