Genel problemler kısmına açmanıza gerektirecek bir durum değil, arama motoruna otomatik pin atma siteleri var buraya link veremiyorum fakat "isacotur otomatik ping siteleri" yazarak sitemize ulaşabilirsiniz.
Sitenizi inceleme fırsatım tam olmadı fakat benzer isimde aynı içeriklere sahip siteniz olduğunu görüyorum, öncelikle sitende hiç resimde alt etiketi yok, sonra sayfalara H1, H2 ve H3 tagı yani Bedava sitem dilince konuşursak Başlık1, Başlık2 gibi konular yazın içinde anahtar kelime geçmesi gerekiyor, çekebilirseniz video çekip youtube ekleyin oradan sitenize ziyaretçi gelecektir bu da sizi google yükselmenizi sağlar, bir de site analizi yapan seo siteleri var orada sitenizi taratın noksanlarınızı gösterir, bunların hepsini sitemde uzun uzun anlattım kısaca "isacotur google ilk sayfada çıkmak" yazarak bütün detaylara ulaşabilirsiniz, sitelere ping atma işinden daha öncelikli işiniz olduğunu hatırlatırım, bu işten para kazanıyorsanız ya daha profesyonel site açın veya bu işlere zaman ayırarak kendinizi geliştirin derim.
Şimdiden kolay gelsin ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.