Arkadaşlar instagram da kurduğum siyasi bir sayfa kısa sürede yükseldi ve birileri rahatsız oldu. Bu birileri tarafından şikayet edilip kapattırıldı. Hangi sosyal medya aracını kullansam hepsine taş koyacaklarına eminim. Bana yasaklardan uzak nefes aldıracak bir platform lazım ve sürekli olarak baki kalacak. Nasyonal sosyalizm ideolojisini ve Adolf Hitler hayranlığını tema olarak işliyorum. Eğer bir site açıp çalışmalarıma burdan devam edecek olursam burada da sayfam kapıtılıp engellenir miyim bunu merak ediyorum. Yetkili birimlerden cevap bekliyorum. Saygılarımla.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.