selam arkadaşlar öncelikle ben siteme bi özellik yapıcam yapacağım özellik şöle olucak; siteye mesela bu ayın 25 'inde bir güncelleme koyucam bu güncellemenin otomatikman bu ayın 25 inde saat 22:00'da başlayıp sürekli olarak sınırsız o güncellemenin sitemde sürekli olarak kalmasını istiyorum fakat ben new date() komutuyla bunu yapmaya çalıştım ama farklı yapabildim yani içerik belli bir zamanda başlıyor ama belli bir zamandada bitiyor. ben öle olsun istemiyorum bir içeriğin belli bir zamanda başlayıp sürekli sürmesini istiyorum bana bunun kodunu atarmısınız arkadaşlar mümkünse mantığını gösterirseniz sevinirim
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.