bedava-item forumunda görevlendirilmek üzere en az 2 yıldır bedava-sitem aillesinde bulunan mdretaör alınacaktır. İlgilenen adayların aşağıdaki bilgiler ile birlikte destek( at )bedava-sitem.com adresine mail atmaları rica olunur.
- Kayıtlı olduğu sayfa adı
- İsim soyisim
- CSS, HTML vs bilgileri
Teşekkürler
Admn Tarık ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Bedava-Sitem için hayırlı uğurlu olsun.
Eski bir moderatör olarak yeni gelicek isimlere başarılar dilerim.
@aktif-dost siz bırakıyor musunuz? Neden ?
Bıraktım sayılmaz.
Yetersiz olduğum için görevden alındım.
Sağlık olsun, bedava-sitem için yaptıklarımı konuşmanın anlamı yok.
Herkes biliyor zaten bunları artık başka arkadaşların sırası geldi bizim vaktimiz doldu.
Gelen arkadaşlar inşallah faydalı olurlar hayırlısı olsun. ______________
bedava-siteme hayırlısı olsun ne diyelim... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
@isacotur
Alımları ben yapmadığımdan bilgi vermek bana düşmez kardeşim..
Benim haddime olmayan bir şeyi cevaplayamam..
Kafanıza takılan öğrenmek istediğiniz problem sorunuz vs olursa özel mesaj ile alabilirim..
Teşekkür ederim..
@tasarimci-amca2
Bedava-Sitem için hayırlısı Semih abi.. Tekrardan burada görevde olmaktan mutluyum.. Bana şans veren Tarık abiye teşekkür ederim.. Beni seven sevmeyen herkese bana olan saygısından dolayı teşekkür ederim.. İyi ki varsınız..
admintarık bey beni de seçtiğiniz için çok teşekkür ederim layık olmaya çalışacağım.. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
hoşbulduk kardeşim sağol ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.