Arkadaşlar Ziyaretçi Defterinin tasarımı var mı? Yani adlarını bilsem bende yapıcamda nasıl öğreniyorsunuz bilmiyorum varsa bana yazabilir misiniz bir 2 tasarım. ______________
Arkadaşlar Ziyaretçi Defterinin tasarımı var mı? Yani adlarını bilsem bende yapıcamda nasıl öğreniyorsunuz bilmiyorum varsa bana yazabilir misiniz bir 2 tasarım.
Merhabalar!Ziyaretçi Defterine tasarım yapmak istiyorsanız size bir kaç ipucu verebilirim.Ziyaretçi defterini etkinleştirdikten sonra ziyaretçi defterini açıyorum ve düzenlemek istediğim yeri sağ tık incele-öğe denetle yapıp #adını buluyorum.Bundan sonrası sadece css bilgime ve hayal gücüme kalıyor.Siz de böylece tasarım yapmış olursunuz ya da internette hazır tasarımlar mevcut "bedava-sitem ziyaretçi defteri tasarımı" diye ararsanız bulursunuz.İyi çalışmalar! ______________ Mal sahibi , mülk sahibi
Nerede bunun ilk sahibi
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Yunus Emre
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.