Yazar |
Mesaj |
-
dkarchi
Acemi Üye
|
13.03.2017, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: Est baslik resmini degistirmek |
|
|
Merhaba,
Sitenin ust tarafinda, sitenin bana önermis oldugu resimleri koyabiliyorum. Kendi bilgisayarimdaki resimi kullanabilirmiyim ?
Saygilar. |
|
↑
|
|
|
-
samp-destek-sitesi
Acemi Üye
|
15.03.2017, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En son samp-destek-sitesi tarafından 17.03.2017 17:39:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
dkarchi
Acemi Üye
|
18.03.2017, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
samp-destek-sitesi yazmış: ***
?? |
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.03.2017, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba kullandığınız tasarımda bunu yapmak için #header-image için CSS tanımlaması yapabilirsiniz. Kod: #header-image {
background:url(resimadresi.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover
} Kodu örnek olarak yazdım, kullanırken resim hakkındaki tasarımınıza uygun değişiklikleri bu ID'i kullanarak yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dkarchi
Acemi Üye
|
18.03.2017, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slobada yazmış: Merhaba kullandığınız tasarımda bunu yapmak için #header-image için CSS tanımlaması yapabilirsiniz. Kod: #header-image {
background:url(resimadresi.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover
} Kodu örnek olarak yazdım, kullanırken resim hakkındaki tasarımınıza uygun değişiklikleri bu ID'i kullanarak yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Cevap verdigin icin tesekur ederim, ama ben css kulanmiyorum bedava sitemin bana onerdigi hazir desing kullaniyorum. Direk bu desing altinda resmi degistiremezmiyim ? |
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.03.2017, 05:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
CSS kod her zaman en zahmetsiz işlemdir fakat bununla uğraşmak istemiyorsanız, kullandığınız Clean tasarımda dediğiniz gibi bir seçenek de mevcut, bunun için lütfen şu adımları izleyin:
Tasarım > Tasarım Ayarları > Gelişmiş Ayarları Göster > Kendi Header'iniz ve daha sonra yüklediğiniz resmi seçebilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dkarchi
Acemi Üye
|
19.03.2017, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok tesekkurler, ama benim kullandigim resim kucuk olunca cift gosterior ve ayari yok buyuk ihtimal ona gore resim kullanmam gerekli fakat header'in ölçusu nedir acaba ? |
|
↑
|
|
|
-
slobada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.03.2017, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Clean tasarımda header genişliği 1000px olarak ayarlanmıştır. Yaklaşık 990px genişliği olan bir görsel ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Yüksekliği ise Tasarım Ayarları'ndan kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dkarchi
Acemi Üye
|
22.03.2017, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slobada yazmış: Clean tasarımda header genişliği 1000px olarak ayarlanmıştır. Yaklaşık 990px genişliği olan bir görsel ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Yüksekliği ise Tasarım Ayarları'ndan kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. İyi çalışmalar.
Dedigin gibi yaptim photoshopta genislik 990px yukseklik 150px aldim (150 kendim ayarlardan oyle sectim) ekledim daha cok kucuk oldu... |
|
↑
|
|
|
|