Sitemize yüklediğimiz jpg uzantılı büyük boyutlarda fotolar sitemizin açılış hızını yavaşlatmakta bunun önüne geçmemiz için foto boyutunu küçültmemiz gerek
Benim de kullandığım bir site olan jpegmini.com yaklaşık 1-3mb boyutunda bir uygulama yapmış bunu indirdiğimiz de jpg uzantılı fotoğraflarımızın boyutunu görüntüye zarar vermeden çok kolay bir şekilde küçültebiliyoruz. Yararlı olduysam ne mutlu bana
Merhaba. Yararlı bir paylaşım, JPEGmini gerçekten bu konuda çok etkili. Fakat dosya boyutu arttıkça Facebook bu konuda öncü oluyor. Benim Görüntüye Zarar Vermeden Foto Boyutunu Küçültmek konusunda önerim Facebook kullanmaktır. İlgili görüntüyü Facebook'a yükleyip, yüklenmiş halini indirip sitenizde onu kullanırsanız aradaki sıkıştırma farkını görebilirsiniz. İyi çalışmalar. ______________
Merhaba. Yararlı bir paylaşım, JPEGmini gerçekten bu konuda çok etkili. Fakat dosya boyutu arttıkça Facebook bu konuda öncü oluyor. Benim Görüntüye Zarar Vermeden Foto Boyutunu Küçültmek konusunda önerim Facebook kullanmaktır. İlgili görüntüyü Facebook'a yükleyip, yüklenmiş halini indirip sitenizde onu kullanırsanız aradaki sıkıştırma farkını görebilirsiniz. İyi çalışmalar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.