İçerik açısından geliştirebilir olarak görüyorum. Bunun dışında tasarım, sunuş açısından başarılı buldum. Mobil ve normal web olarak bir arada gözükmesi bence daha da + katıyor olaya. Belki renklerle oynanabilir, onun dışında her şey gayet başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim. ______________
İçerik açısından geliştirebilir olarak görüyorum. Bunun dışında tasarım, sunuş açısından başarılı buldum. Mobil ve normal web olarak bir arada gözükmesi bence daha da + katıyor olaya. Belki renklerle oynanabilir, onun dışında her şey gayet başarılı. Başarılarınızın devamını dilerim.
Tebrik ederim kardeşim , siten gayet guzel içerige gelirsek bence sitenin ismindende gördugum gibi teknoloji uzerine kurmuşsun siteyi teknoloji hakkında içerik atarsan daha iyi olacagını umuyorum. Ama gayet guzel bir siten var başarılar dilerim.
Tebrik ederim kardeşim , siten gayet guzel içerige gelirsek bence sitenin ismindende gördugum gibi teknoloji uzerine kurmuşsun siteyi teknoloji hakkında içerik atarsan daha iyi olacagını umuyorum. Ama gayet guzel bir siten var başarılar dilerim.
Saygılarımla | WEBILGICIM
Yorumun için teşekkür ederim abi.Yarından sonra içeriker artacak (: ______________
Saygılarımla | WEBILGICIM
Alıntı:
Yorumun için teşekkür ederim abi.Yarından sonra içeriker artacak (:
Of, ne yazıkki bedava-sitem'e veda ettiğini gördüm, çok üzgünüm, İnşallah yakın zamanda geri dönersin ve İnşallah mesajımı alıyorsundur. Kemal Çağrı ;( ______________ Unutma; senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer!
Konu eski ve sayfa silinmiş.. Bu sebep ile konu başlığını kilitliyorum.. Kullanıcılarımızdan ricam eski konulara lütfen ilgi göstermeyelim.. ______________
Of, ne yazıkki bedava-sitem'e veda ettiğini gördüm, çok üzgünüm, İnşallah yakın zamanda geri dönersin ve İnşallah mesajımı alıyorsundur. Kemal Çağrı ;(
Döndüm kardeşim,bu arada bu yazıyı ilk yazdığında da okumuştum. Gün olur belki sende bunu okursun ______________
En son teknolanya tarafından 07.05.2020 16:25:56 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Başlıkta belirttğim gibi hitimiz tam 1000 kişi oldu!
Tebrik mesajlarınızı bekliyorum (:
Kaç sene oldu, site 2017 Ekim'de kapanıp 2019 Haziran'da açılmasına rağmen 2 senede yaklaşık 9000 tekil hit yakaladı. Devamı gelir inşallah ______________
En son teknolanya tarafından 07.05.2020 16:25:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Yaklaşık 10 ay olmuş başlığa mesaj girmeyeli, tekrardan bir güncelleme yapayım o halde. Sitede doğru düzgün içerik olmamasına rağmen ortalama günlük 15-20 tekil hitle 10 ayda 4337 hit daha almış.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.