Yazar |
Mesaj |
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
16.08.2016, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: OyunuSevenGelsin.Tr.Gg | Tr.Gg'nin Oyun Sitesi |
|
|
Merhaba,
Uzun Bir Süre OyunuSevenGelsin.Tr.Gg İle İlgilenemedim Sebebi Okulumdan Dolayıydı Ama Artık İlgileceğim Sizde Desteklerseniz Memnun Olurum.
Sayfalarımızla...______________
En son oyunusevengelsin tarafından 18.08.2016 17:57:35 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
17.08.2016, 12:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Seni tekrardan buralarda görmek güzel dostum, hoşgeldin (: ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimentegre
Aktif Üye
|
17.08.2016, 20:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Farklı bir arkaplan ve profesyonel bir logo siteyi daha güzel yansıtabilir. Bunun dışında bir flash oyun sitesi olmak bize göre çok zor. Çünkü hazır script veya bot kullanarak oyunları hızlı bir şekilde ekleyemiyoruz. Bu yüzden büyük bir sorumluluk sana düşüyor.
Tekrar hoşgeldin, başarılar dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
18.08.2016, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
agasu06 yazmış: Seni tekrardan buralarda görmek güzel dostum, hoşgeldin (:
Teşekkürler : ) Hoşbulduk______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
18.08.2016, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: Farklı bir arkaplan ve profesyonel bir logo siteyi daha güzel yansıtabilir. Bunun dışında bir flash oyun sitesi olmak bize göre çok zor. Çünkü hazır script veya bot kullanarak oyunları hızlı bir şekilde ekleyemiyoruz. Bu yüzden büyük bir sorumluluk sana düşüyor.
Tekrar hoşgeldin, başarılar dilerim.
Tasarım'ı Uzun Süredir Kullanıyorum Ve Hep Aynı Bazı Değişiklikler Yapmayı Planlıyorum. Çok Fazla Web Tasarım Bilmiyorum Yapabileceğim Kadar Yapacağım, Yorumun İçin Teşekkürler : )______________ |
|
↑
|
|
|
-
cizgidukkani
Acemi Üye
|
18.08.2016, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: hazır script veya bot kullanarak oyunları hızlı bir şekilde ekleyemiyoruz.
Katılıyorum gerçekten zor iş başarılar |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
18.08.2016, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: hazır script veya bot kullanarak oyunları hızlı bir şekilde ekleyemiyoruz.
cizgidukkani yazmış:
Katılıyorum gerçekten zor iş başarılar
Teşekkürler : )______________
En son oyunusevengelsin tarafından 18.08.2016 17:59:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
19.08.2016, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar , hoşgeldin . |
|
↑
|
|
|
-
oyunusevengelsin
Aktif Üye
|
20.08.2016, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blue-turk yazmış: Başarılar , hoşgeldin .
Teşekkürler : )______________ |
|
↑
|
|
|
|