Forum ekstrasında tablo renklerini değiştirdim ve varsayılan ayarlara(renklere) geri getiremiyorum. Forumu silip tekrar aktif edince gelecek fakat açılan konular, kategoriler üyelikler vs. silinir mi, bilgisi olan var mı?
Düzenleme: Az önce denedim ekstra silinsin mi diye soruyor, evet'e basınca deaktive edildi diyor, yine başka bir bedava-sitem mantıksızlığı. Madem deaktive edilecek neden silinsin mi diye soruyor? Tekrar aktif edince konular, ayarlı renkler vs. yine bıraktığım gibi.
Varsayılan ayarlara döndür veya sıfırla butonu neden yok bu da ayrı bir olay.
En son hergunpsp tarafından 18.07.2016 22:51:13 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.