Geçenlerde facebook da bedavasitem resmi sayfasında bu duyuruyu okumuştum
Her sitenin kapatıldığını düşünmüyorum bir çok abidik gubidik açılan site var. kanımca bu gibi siteleri sildikleri ümit ediyorum.
Eğer yanlışlıkla silindiğini düşünüyorsanız sitenizin ve içerik bakımından da zengin ise tabiki mail ile admine bildirmesi en doğru olandır. Ama üslubunuzu bozmadan saygılı bir mail atarsanız benim gibi siteniz en kısa sürede açılıyor. Gerçi benim sitem bu günlerde kapananlardan değil. Aralık 2015 sonunda böyle bir sorun yaşamıştım. Benim sitemin kapanma sebebini merak edenlere heme söyleyeyim. e-posta ile abonem olun diye herkese özel mesaj atmıştım. Şikayet etmişler. Ayrıca sağ dikey reklam baneri görünmediği için sitem yayından kaldırılmıştı. Bende
Support-tr( at )webme.com mail attım. Sitemin tekrardan açılması için nasıl yardımcı olabileceklerini sordum. Sonra sitem açıldı. Ve sağ reklam banerinin yerinde olduğunu fark ettim Zaten reklam baneriyle falan bir ilgim de yoktu. Ekran görüntüsünü alıp reklam yerinde olduğunu belirten bir mail daha attım. Reklamın görünmeme nedeni galiba girilen tarayıcıdan olduğu anlaşıldı. Sonuç olarak sitem açık ve her geçen gün yeni içerikler eklenerek büyümeye devam ediyor.