http://i.hizliresim.com/VvN2Pr.png
Öncelikle yukarıdaki resim her şeyi anlatıyor fakat ben yinede yazıyorum.
Örnek veriyorum; İnternetten 2.3 mb'lık bir dosya setup her neyse indirdiğim zaman 2.2'de kalıyor. Bir süre sonra Başarısız - Ağ hatası diye bir yazı geliyor işaretlediğim yerde. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yaklaşık 2 gündür hiç bir şey indiremiyorum. Sadece resim dosyaları iniyor.
Böyle indirmeler için lütfen tarayıcıları kullanmayın bunu önermem. Çünkü bazen indirdiğiniz exe, rar veya zıp dosyaları tarayıcılar tarafından virus olarak algılanır. Bunun nedeni bazen virus olduğundan değil, satıcıyı tetiklediği içindir. Yani kısacası tarayıcılar yazılımın ücretli olduğunu anlar, indirilen crack, patch veya serial virus olarak gösterir indirmeye izin vermeyebilirler.
Çözüm için size ancka ve ancak hem hızlı indirme için hem ise güvenli ve aksama olmaması için Internet Download manager'i önerebilirim. Bu yazılımı Google'da araştırın ve bulun. Daha sonra da tarayıcılar da eklenti olarak aktif edin. Tüm indirmeler otomatik bununla başlar ve sorununuz çözülür. Ayrıca daha hızlı indirme olanağı da sağlar.
Bende Chrome 500.kb indirir iken IDM 2.mb üzerinde indirme yapabilir artık siz düşünün. İyi çalışmalar dilerim...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.