Herkese merhaba . Ben 4 yıllık bir BS kullanıcısı olarak aranıza geri döndüm. Fazla yazmak istemiyorum direk konuya giriyorum arkadaşlar. Sitemi değerlendirir misiniz arkadaşlar .
Not: Daha paylaşım yapamadım ama ve lakin yarın 3 tane paylaşım yapacağım. Siz şuanlık gördüklerinizi eleştirin. Eksikleri veya ekleyebileceklerimi yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Ben elimden geldiğince başlığa paylaşımları paylaşmaya çalışacağım ama siteye bakın ara sıra . ______________
Öncelikle hoş geldin kardeşim Bende buralara 5 yıl önce geldim ama bu yeni sitem. Neyse konu sensin, seni konuşalım.
Artı / Eksi Yönlerin:
+ Tema entegre olmasına rağmen, güzel tema beğendim. (Normalde entegre tema sevmem)
- Üst reklamda ki kenarlığı kaldır. Reklamları kuralları uygun düzenlemeni öneriyorum.
? Özgün ol, farkın olsun.. Bu sözümü unutma (;
Daha uzun yazı yazardım ama işim çıktı maalesef.
İyi Forumlar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.