Bedava - Sitem
Karikatür Çizimleri
Facebook Kapak Fotoğrafı Yapmak (Saçma Ama Yapmaktan Zevk Alıyorum Sürekli Yapıyorum)
Video Çekmek (Eylenceli Ya Zaman Hemen Geçip Gidiyor)
tabiki müzik dinlerim biraz metal müzik fena fikir olmaz kendime geldikten sonra eskiden b-s de sohbet başlığı vardı ama şimdi yok orada sohbet ederdim ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Tasarım fikirleri çıkarırım (yarısı istekler doğrultusunda)
Oyun oynarım (çok az)
Kağıda web arayüz tasarımları denerim (sonucunda çöpe gider)
Müzik dinlerim
Stock Fotoğraf kaynaklarında dolaşırım (çok güzel fotoğraflar var kullanırım biryerde)
Bedava-Sitem'e girebilirim (maalesef eskisi kadar olmuyor)
...
belgesel seyrederim, Ankarada olduğum iiçn fırsat bulursam ve canım isterse fuarlara gider yeni markalar keşfetmeyi ve gündelik hayatımızda kullandığımız markalarla karşılaştırırım.
Bu aralar bedava sitem forumlarda dolaşıyorum. Sitem için daha sonra hazırlamayı düşündüğüm içerikler için link açmak da diyebilirim
örneğin aşagıdaki gibi bir resim görürseniz ileride o girdiğiniz sayfa özgün içerikle dolacaktır diye bilirim
Canım sıkılırsa dışarı çıkarım arkadaşlarımla gezerim dolaşırım bir yerlere giderim.. Evde otururum bilgisayar başında takılırım.. Oyun falan oynarım.. Telefon'da whatsap, facebook takılırım.. Spor yaparım.. Ders çalışırım soru filan çözerim.. Yani yapmak istedikten sonra yapıcak şey çok kısacası.. ______________
Valla iş'den okul'dan spor'dan ve bilgisayarda uğraştığım'dan canımın sıkılmasına zaman kalmıyor.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.