Öncelikle Merhabalar. Siz değerli Bedava-Sitem kullanıcılarına ücretsiz "LOGO" tasarlamaya karar verdim. Neden mi? Çünkü içimden geldi:) Emin olabilirsiniz ki gerçekten güzel logolar hediye edecektir bu arkadaşınız, kardeşiniz;) Yalnız ufacık bir ricada bulunacağım herhalde bu hediyemden son beni kırmazsınız. Sadece herkesin de güzel bir logoya sahip olmasınızı istiyorum ve bundan dolayı sizlerinde yardımına ihtiyacım var nasıl mı?...
5 Kişiye Ücretsiz Logo Hediye Edilecektir Çekiliş Hakkı İle... (NOT:Çeikiliş 1 Ekim 2015 günü sona erecektir!)Çekilişe katılmak isteyenler: 125*125 ya da 250*250 reklam kodumuzu çekiliş hakkı bitene kadar sitesine ekleyecektir. İsim, soyisim ve site ismi ile birlikte çekilişe katılma isteğini yorum kısmından belitilecektir.
SİTEYE GİRİŞ: ______________
Kendi halinde, başkalarına yardım etmeyi seven, alçak gönüllü bir insan olduğuma inanıyorum.Amacım ve ideallerim var ve bunları gerçekleştirmek için yaşıyorum.Her neyse bu bloğu tamamen kişisel beğenilerimi, bildiğim /öğrendiğim, Webmaster ve Sosyal Medya ile ilgili her şeyi paylaşmak için açtım.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.