Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu siteye bakamıyordum. Biraz bakım gerekliydi. Bende gereken bakımı yaptım. Tasarım yaptım bir tane ve uyguladım. İçerik bakımından biraz boş ama onları da zamanla halledeceğim inşallah. Tasarım konusunda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Tasarımımın ön izlemesi;
Kendini baya geliştirdin Güzel çalışmalar çıkarıyorsun, eline sağlık.
Fakat şu footer stilinden kurtulsan artık diyorum =) daha farklı şeyler çıkarabilirsin.
Kendini baya geliştirdin Güzel çalışmalar çıkarıyorsun, eline sağlık.
Fakat şu footer stilinden kurtulsan artık diyorum =) daha farklı şeyler çıkarabilirsin.
İnanır mısın 5 dakikada yaptım idarelik yaptım değiştireceğim. boş durmasın diye yaptım : Sağolasın her şey için. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.