Aynı temayı geçen yıl da kullanmıştım ama şimdi genel bir sorunum var. Footerdeki BS reklamı yukarı çıktı. Aşağı indiremiyorum. Yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim.
Tasarım kodlarından kaynaklı bir durum söz konusu.
İlk olarak bunu düzeltebilmek için css kodları arasından #webme_footer_textlink_dont_hide ile ilgili yazılmış kodu kaldırmamız gerekicek.
Bu onu kaldırdıktan sonra zaten sorun kendiliğinden düzelicek. ______________
Merhaba, sorununuz tasarımdan kaynaklanıyor. Bedava-sitem'de üst alt ve copyright kısımlarının işlevini kavrayıp ona göre tasarımı tekrardan entegre ederseniz sorun ortadan kaybolur. Yaptığınız herhangi bir değişiklik bu soruna neden olabilir. Tasarımdaki div taglarını kontrol ediniz. ______________
tasarımda float kodu olabilir. Footer bölümündeki bazı kodları kapatmalısın.
Arkadaşa katılıyorum, sitenin content yada tüm hakları saklıdır divinin sahip olduğu etiketin css özelliklerinde float: left; veya float: both; özellikleri yüzünden olabilir bir kontrol edin isterseniz. ______________ Teknoanaliz'e hiç girmediniz mi? Hemen girin ve sitenizi düzenleyin!
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.